| Nikoleta | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Nikoleta Joi Iun 26, 2008 12:05 pm | |
| O BILOAIEEE NEAGRA: Eram cu nickul Hannibal (zadan stie) si eram ultimul ct mai erau cativa tero si eu normal pazeam x-ul cand ma trezesc cu niko slap slap ... "ma ce-oi fi facut"? ,,, doar pazeam x-ul Si a venit si explicatia: pai stateai la panda ... OMG Niko daca nu stiai pana acum asta trebuie sa faca ct-rii sa pazeasca x-urile Daca tot nu aveai de cine sa te iei in plictiseala ta puteai sa ii dai un slap aluia care o ardea aiurea pe harta (ma refer la tero) Sau tu dai slap asa de dragul de a da o comanda? Apoi pe westwood era una rusoaica si am intrat in vb cu ea (pe ruseste) stiu ca puteam sa zic verzi si uscate ca nu intelegea decat aia ce ziceam eu acolo si o intreb tot pe ruseste de unde e ... aiai nu imi raspundea .. si la un momentdat ii zic "where are u from panaramo" secunda doi ... ati ghicit Llama .... WTF!? am asteptat sa pot vb si Nikoleta imi zice ca m-am luat de aia ? Pai si ce i-am zis?!?! panarama? In primul rand nu e cuvant obscen sa deranjeze pe ceilalti si in cel mai important rand aia nu intelegea ce am zis La fel .. urmatoarea data nu mai postez aici! Salutari din Jamaica | |
|
| |
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
| Subiect: :)) Joi Iun 26, 2008 1:09 pm | |
| eu iti dadeam ban ) panarama = curva ; fufa ; femeie usuratica ..etc ...intelegi ...niko fiind fata s-a simtit oarecum atacata ca doar te-ai luat de o reprezentanta a sexului frumos | |
|
| |
Niko Starter
Numarul mesajelor : 153 Localizare : iasi Data de inscriere : 01/05/2008
| Subiect: Re: Nikoleta Joi Iun 26, 2008 5:30 pm | |
| in primu rand pe nuke sau ce harta era knd am dat slap am dat la misto in gluma;) nu ai vazut k ozy incepea sa rada...k a zis k is capoasa si in al doilea rand ku fa panaramo.....cred k nu trebuia sa zici asta;) chear dak nu stia romana nu? aa si am uitat sa mai zik....faza ku slapu asta e am comiso faza ku llama...mai gandestete putin Wink dak tu zici k a fost frumos k iai zis fa panaramo....partea a 2a;) | |
|
| |
BuSyK Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: Nikoleta Joi Iun 26, 2008 7:39 pm | |
| slap la misto:))) cum sa faci asa ceva? dai la tero nu la ct k nu ct pun bmb. continua mariane campania asta pe care ai inceputo si vei vedea multe ff bn ce faci by3 | |
|
| |
m@rlboro Starter
Numarul mesajelor : 228 Localizare : pitesti Data de inscriere : 03/05/2008
| Subiect: Re: Nikoleta Joi Iun 26, 2008 7:54 pm | |
| si eu zic ca e f bn ca a face treaba asta ..o sa vada si o sa se convinga sg de mai multe.. | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: Re: Nikoleta Joi Iun 26, 2008 10:06 pm | |
| Eu tot sustin ca rusoaica era panarama Glumesc Aici e cu dus intors... in fine ce vreau eu sa sublienz este ca nu trebuie sa abuzati de comenzile disponibile (vezi cazul toxic vs busyk unde s-a lasat cu scoaterea comenzilor de amx pt toti si e pacat ca sunt multe jmekerii cu amx-ul asta ... din nou zadan stie ) | |
|
| |
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: Nikoleta Joi Iun 26, 2008 11:00 pm | |
| da frate asa e pacat de amx da dak unii admini nu stiu sa foloseasca comenzile naspa ciao | |
|
| |
Niko Starter
Numarul mesajelor : 153 Localizare : iasi Data de inscriere : 01/05/2008
| Subiect: Re: Nikoleta Vin Iun 27, 2008 3:55 pm | |
| auzi busyk tu numai gaz pe foc stii sa pui;) vrei sa ramai doar tu admin?ramai frate din partea mea fati bors ku adminu;) o data ai zis k 2pac da admine pe ochi frumosi akuma o dai de partea lui'? sa il faci sa uite?hai mai lasa oleak invidia deoparte.pa
respect...pt cine se emrita;) | |
|
| |
| Subiect: Re: Nikoleta Vin Iun 27, 2008 5:11 pm | |
| =)) niko da u crezi ca eu castig bani k am admin? nu draga ce invidie mai ? dc as fi invidios:)))))) nam de ce asc bn ce zic nu vb u de invidie eu doar miam dat cu parerea da dak u intelegi altceva at e alta treaba paaaa | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
| Subiect: Re: Nikoleta Vin Iun 27, 2008 9:28 pm | |
| O dam in altele? Vedeti ca ba abateti de la topic | |
|
| |
| Subiect: Re: Nikoleta Vin Iun 27, 2008 9:54 pm | |
| nu vezi mariane? dak imi dau cu parerea rpd imi sar in cap toti .nimik nu pot zice k rpd comenteaza toti mda.... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nikoleta | |
| |
|
| |
| Nikoleta | |
|