orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

ADMINII SERVERULUI ORGIE - Pagina 2 EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

ADMINII SERVERULUI ORGIE

In jos 
+6
De_MooN
Andreea
MyKy
BuSyK
2pac
Kaball
10 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
gEnTLeMa
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 82
Varsta : 31
Data de inscriere : 15/05/2008

Foaie de personaj
HOME: 10

ADMINII SERVERULUI ORGIE - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: 2pac   ADMINII SERVERULUI ORGIE - Pagina 2 EmptyMar Aug 05, 2008 8:17 pm

mariane 1 singur lucru nu il inteleg...dintre admini...nu eu am fost singurul care a jucat potzin;)
sunt multiz care intra 1data pe lona...si as potea da sh exemplre dak vrei..uite...saptamana asta am fost aksa...uitate sh u sa vezi kt am jukt;) !!! pe aia care lucreaza ii iertzi..pe mine ca am un meci sau k am fost in cantonament...nu ma potzi ierta??sh ink ceva...tziam zis pe mess...k la sfarsitul lunii iulie si toata luna august o sa fiu mai mult plecat;) !!apoi joc 10/24 Wink !!! poate imi recuperez adminu....astept parerea ta !! mc molt !
Sus In jos
m@rlboro
Starter
Starter
m@rlboro

masculin
Numarul mesajelor : 228
Localizare : pitesti
Data de inscriere : 03/05/2008

MesajSubiect: Re: ADMINII SERVERULUI ORGIE   ADMINII SERVERULUI ORGIE - Pagina 2 EmptyMier Aug 06, 2008 10:09 am

da deea cu sigurantaaaa si am sa te spovedesccccc aminnnnnnnn..abia astepttttt cheers
Sus In jos
TALIBANU
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 90
Varsta : 41
Localizare : BUZAU
Data de inscriere : 07/08/2008

MesajSubiect: salutare lume   ADMINII SERVERULUI ORGIE - Pagina 2 EmptyLun Sept 15, 2008 8:18 am

ma vad si eu pe lista?sper sa apar va salut cu stima si respect
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ADMINII SERVERULUI ORGIE   ADMINII SERVERULUI ORGIE - Pagina 2 Empty

Sus In jos

ADMINII SERVERULUI ORGIE
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Orgie TOP 5
» in legatura cu adminii
» Mdea adminii mici fac regulile....
» orgie :X
» Orgie Down

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum