orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

pliz unban sunt popicu EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

pliz unban sunt popicu

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
laleaua
Starter
Starter

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 26/07/2008

pliz unban sunt popicu Empty
MesajSubiect: pliz unban sunt popicu   pliz unban sunt popicu EmptyMar Aug 05, 2008 10:21 pm

recunosc k am injurat pe server da ma disperau aia k stateau in baza si faceau camp iar noi,ceilaltzi muream ...ala M3power statea si inca 2 si m-am suparat si am injurat ...adminu nu ma luat in seama knd am zis k cei din baza sa ia slay.
Sus In jos
Kaball
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
Kaball

Numarul mesajelor : 208
Localizare : Mandeville
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj
HOME: 10

pliz unban sunt popicu Empty
MesajSubiect: Re: pliz unban sunt popicu   pliz unban sunt popicu EmptyMar Aug 05, 2008 11:06 pm

laleaua a scris:
recunosc k am injurat pe server da ma disperau aia k stateau in baza si faceau camp iar noi,ceilaltzi muream ...ala M3power statea si inca 2 si m-am suparat si am injurat ...adminu nu ma luat in seama knd am zis k cei din baza sa ia slay.
Unban player

BTW ... eu ziceam cine are awp si sta in baza ia slay... probabil nu erai atent.. dar aia e... nu trebuie sa injuri si sa fii neintelegator Wink acum este in regula no hard feelings
te asteptam pe la noi pe server
Sus In jos

pliz unban sunt popicu
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Popicu
» bG* Popicu
» sal sunt usb
» cum si dc?! (cerere UNBAN)
» Unban mha ,nam cod ce ****