orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

cum si dc?! (cerere UNBAN) EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

cum si dc?! (cerere UNBAN)

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
Watch Me!
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 13
Varsta : 33
Data de inscriere : 12/06/2008

cum si dc?! (cerere UNBAN) Empty
MesajSubiect: cum si dc?! (cerere UNBAN)   cum si dc?! (cerere UNBAN) EmptyJoi Sept 25, 2008 10:37 am

Deci totul incepe asa

] exec banu.cfg
bind [command] : attach a command to a key
Bunnyhop Loaded
fspaM Scrit Loaded
--===[ Banu*`s config activated]===--
] name gEniuS
] connect orgie.idle.ro
NET Ports: server 27015, client 27005
Server IP address 192.168.1.67:27015
Connecting to orgie.idle.ro...
You have been banned from this servar

Aseara cand am iesit de pe servar era totul in regula nu ban nu nimic si azi cand am incercat sa intru ban !Si in + cererea de pe forum stearsa Neutral
Ce explicatie aveti ?Sper ca veti zice ca sunt codat nu ? Am album de poze in pc de pe orgie .
Sus In jos
Bitza
Starter
Starter
Bitza

masculin
Numarul mesajelor : 68
Varsta : 31
Localizare : iasi
Joburi/Distractii : foTbal ;d
Umor : :D
Data de inscriere : 21/08/2008

Foaie de personaj
HOME: 10

MesajSubiect: Re: cum si dc?! (cerere UNBAN)   cum si dc?! (cerere UNBAN) EmptyJoi Sept 25, 2008 6:50 pm

ce urat Smile) =)) lol!
Sus In jos
K#mzQ
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 59
Varsta : 34
Localizare : sfarkistan
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: cum si dc?! (cerere UNBAN)   cum si dc?! (cerere UNBAN) EmptyJoi Sept 25, 2008 6:51 pm

Nu este cfg-ul tau facut de tine . Oricum nu trebuia sa postezi Wink Nu stiam ca geniuS e banu
Smile) in fine . sal
Sus In jos
Kaball
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
Kaball

Numarul mesajelor : 208
Localizare : Mandeville
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: cum si dc?! (cerere UNBAN)   cum si dc?! (cerere UNBAN) EmptyJoi Sept 25, 2008 9:39 pm

Watch Me! a scris:
Deci totul incepe asa

] exec banu.cfg
bind [command] : attach a command to a key
Bunnyhop Loaded
fspaM Scrit Loaded
--===[ Banu*`s config activated]===--
] name gEniuS
] connect orgie.idle.ro
NET Ports: server 27015, client 27005
Server IP address 192.168.1.67:27015
Connecting to orgie.idle.ro...
You have been banned from this servar

Aseara cand am iesit de pe servar era totul in regula nu ban nu nimic si azi cand am incercat sa intru ban !Si in + cererea de pe forum stearsa Neutral
Ce explicatie aveti ?Sper ca veti zice ca sunt codat nu ? Am album de poze in pc de pe orgie .

cererea de pe forum este stearsa probabil pt ca nu ai formulat cum trebuie... sau poate ai scris offtopic... nu se stie insa cert este faptul ca si acum cererea nu este in regula...
motivul pentru care inca se mai afla pe forum este probabilitatea de a te crede ownerii pe cuvant in ceea ce zici ...
mesajul este de`adreptul revoltator... insa sigur ceva la mijloc s-a intamplat si cam omiti sa ne zici ... cum spune si K#mzQ sigur esti tu banule ?! Neutral Suspect
Sus In jos
Watch Me!
Starter
Starter

masculin

MesajSubiect: Normal ca sunt eo:)   cum si dc?! (cerere UNBAN) EmptyVin Sept 26, 2008 8:00 am

Am scris si in cerere ca am 4 nume Banu*,Just Do It,Watch Me! & gEniuS cu care o sa joc in continuare:)dar daca nimeni nu a citit cererea tot degeaba ;)uitativa in arhiva si o sa vedeti cate ore am jucate pe orgie cum ati facut si la Droguletz;)Majoritatea stiu ca sunt Banu ca doar nu ma feresc de nimic Smile Respect
Sus In jos
Kaball
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
Kaball

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: cum si dc?! (cerere UNBAN)   cum si dc?! (cerere UNBAN) EmptyVin Sept 26, 2008 10:05 pm

Watch Me! a scris:
Am scris si in cerere ca am 4 nume Banu*,Just Do It,Watch Me! & gEniuS cu care o sa joc in continuare:)dar daca nimeni nu a citit cererea tot degeaba ;)uitativa in arhiva si o sa vedeti cate ore am jucate pe orgie cum ati facut si la Droguletz;)Majoritatea stiu ca sunt Banu ca doar nu ma feresc de nimic Smile Respect

si zici ca esti banu... deci profilul acesta al cui o fi oare ?! https://orgie.forumgratuit.ro/profile.forum?mode=viewprofile&u=82
nu de alta dar nu coincide deloc cu acest profil ... https://orgie.forumgratuit.ro/profile.forum?mode=viewprofile&u=90
Plus de asta... de ce preferi sa ai 2 utilizatori pe forum ? aici clar te ascunzi de ceva anume...
Intrii la banuieli cand te dai drept altcineva

Dovada:
IP-ul acestui mesaj (Watch Me!): 92.82.207.153 [ 92.82.207.153 ] (ip Fix)
IP-ul acestui mesaj (Banu*): 92.82.210.193 [ 92.82.210.193 ] (ip rutabil)

Nu imi zice.... subit ti-ai schimbat clasa de IP ... si sa fie toate frumoase si la locul lor...

Banu*
Data inscrierii: Lun Iun 09, 2008 4:23 pm
Ultima vizita: Joi Iun 26, 2008 12:45 pm

Watch Me!
Data inscrierii: Joi Iun 12, 2008 11:45 pm
Ultima vizita: Astazi la 10:04 pm

data de inscriere este imediata dupa 3 zile... pana sa "refaci" contul ...
si se pare ca Banu* a mai intrat ultima oara pe forum dupa inscrierea ta... deci nu poti spune ca ai uitat numele de utilizator sau parola de la user pe forum
Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect
Nimeni nu se joaca cu focul cand sunt eu in preajma ... Exclamation

Inca ceva... ca mi-am adus aminte... stiu ca te plictisesc dar aia e...

Watch Me! - Data nasterii: 31 Ian 1991
Just Do It - Data nasterii: 24 Feb 1992

Cata ironie ...
Sus In jos
Watch Me!
Starter
Starter

masculin

MesajSubiect: :|   cum si dc?! (cerere UNBAN) EmptyVin Sept 26, 2008 11:00 pm

Data inscrierii: Lun Iun 09, 2008 3:23 pm
Ultima vizita: Joi Iun 26, 2008 11:45 am
[0.21% din total / 0.05 mesaje pe zi]
Cauta toate mesajele lui Banu* :
- Subiecte
Website:
Joburi/Distractii:
Umor:
Sex: Necunoscut
Data nasterii: Nespecificat la Banu*,deci aici aici nu mi-am scris data de nastere Wink

Data inscrierii: Joi Iun 12, 2008 10:45 pm
Ultima vizita: Astazi la 10:47 pm
[0.46% din total / 0.10 mesaje pe zi]
Cauta toate mesajele lui Watch Me! :
- Subiecte
Website:
Joburi/Distractii:
Umor:
Sex: masculin
Data nasterii: 31 Ian 1991 la Watch Me!

Si in + nu am nik de ascuns ... ca daca aveam nu recunosteam ca sunt Banu,dar nu vad motivul pt care sa ma ascund ... deci e prea de tot Smile
Si cu ip-urile e alta povesta,ca sa te fac sa intelegi ,ip mi se schimba dupa fiecare restart dat la modem,deci nu am planuit nimic stai linistit Wink nu ma ascund de nimeni si de nimic,ca nu am dc,si in+ parola de la Banu nu o mai stiu ;)o stiam inainte recunosc,nikoleta a stiut intodeauna cu ce nume joc,si intreabo pe ea daca ascundeam eo ceva.Ca pur si simplu nu aveam ce,intelege.

Cred ca ajung cu tine pana in panzele albe:)) Respect lol!
Sus In jos
K#mzQ
Starter
Starter

masculin

MesajSubiect: Re: cum si dc?! (cerere UNBAN)   cum si dc?! (cerere UNBAN) EmptyLun Sept 29, 2008 2:08 pm

Asa si ai copiat din consola .Sa ne demonstrezi ca ai cfg Wink dragutz, dar da un ip sa ti`l scoata un admin .Te`a cam dat de gol kaball (Ma intreb cum e sa te nasti in 2 zile diferite si in ani diferiti ) .Scuze ca m`am bagat dar eu tot am comentat pe forum si sunt banat pe server . Cik un ban neasteptat m`am certat putin cu busyk dar nu ne`am injurat si apoi am primit ban .Busyk zice ca nu el mi`a dat . in fine puteti sa mi`l scoateti si mie
92.84.69.177 cam asta e ip meu:))daca vreti scoteti`l daca nu am rabdare:D monkey monkey monkey No Suspect Twisted Evil Twisted Evil Sad Shocked Basketball Basketball Basketball cherry cherry rendeer santa santa santa cherry farao farao flower elephant elephant scratch jocolor geek scratch scratch rendeer rendeer rendeer sunny sunny sunny Sleep Sleep drunken drunken drunken bom bom affraid affraid Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven silent silent pig cyclops @ @ @ Question Question Exclamation scuze dar v`am inebunit cu smilies-urile Smile)
Sus In jos
De_MooN
Starter
Starter
De_MooN

masculin
Numarul mesajelor : 293
Varsta : 42
Localizare : Blue Planet
Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :)))
Umor : Lipsa
Data de inscriere : 15/03/2008

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: cum si dc?! (cerere UNBAN)   cum si dc?! (cerere UNBAN) EmptyLun Sept 29, 2008 2:25 pm

eu ti-a dat ban pt. ca stii sa "injuri" frumos pe mess si pe server..stii u despre ce vbb ...si tot eu am sa ti-l scot ..sa speram ca ai mai invatat putin despre ReSpect! ..

Respecta-te pe tine..si daca mai ai timp mai Respecta si pe altii...nb
Sus In jos
http://www.RomaniaInedit.us
K#mzQ
Starter
Starter

masculin

MesajSubiect: Re: cum si dc?! (cerere UNBAN)   cum si dc?! (cerere UNBAN) EmptyLun Sept 29, 2008 2:42 pm

De moon intradevar am injurat aman2 ne`am certat aiurea si tu ai gresit nu poti spune ca nu dar si eu am gresit .Sa trecem peste ms sall
Sus In jos
Kaball
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
Kaball

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: cum si dc?! (cerere UNBAN)   cum si dc?! (cerere UNBAN) EmptyLun Sept 29, 2008 8:02 pm

K#mzQ a scris:
De moon intradevar am injurat aman2 ne`am certat aiurea si tu ai gresit nu poti spune ca nu dar si eu am gresit .Sa trecem peste ms sall
Baieti deveniti offtopic ce se intampla ?
Totusi cum zice un filozof "cred mai mult in religia altora decat in a mea..." cam suspicoiasa faza cu ipiuriile am toate loguriile si cam de pe ipiul asta dai aceleasi mesaje si e cam fix el de felul lui... "de pe celalalt cont" dai mesaje si se cam schimba mereu ipiul... ciudat nu ?
Joaca linistit ca nu mai ai banIP .. nu este motiv pentru care sa fi banat ... inca rabbit (joke)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: cum si dc?! (cerere UNBAN)   cum si dc?! (cerere UNBAN) Empty

Sus In jos

cum si dc?! (cerere UNBAN)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» [Cerere UnBan]
» Cerere UNBAN