orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

O mica sugestie .. EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

O mica sugestie ..

In jos 
+3
MyKy
Bitza
QuickSIlver
7 participan?i
AutorMesaj
QuickSIlver
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 3
Varsta : 34
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 04/09/2008

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. EmptyJoi Sept 04, 2008 11:18 am

Salut sunt QuickSIlver joc de vreo 1 sapt pe acest server,dar nu conteaza asta, am vazut ca se joaca f dezordonat si propun urmatoarele
-ar fi bn daca ati pune niste reguli cum ar fi un push limit pt ct .. ca tero nici macar nu apuca sa puna bmb ..
-tero sa nu campeze(doar asta fac toti cand ct vine peste ei .. ca saracii nu au ce face)
-si "surf_green" ?? se joaca mai tot timpul, incercati sa puneti harti mari sa se joace sa faceti un nume bun serverului
-adminii sunt ok,cu limbajul e bn, doar atat daca ati pune regulile astea sar juca mult mai frumos si mai ordonat
O zi placuta la toti ! Smile
Sus In jos
Bitza
Starter
Starter
Bitza

masculin
Numarul mesajelor : 68
Varsta : 31
Localizare : iasi
Joburi/Distractii : foTbal ;d
Umor : :D
Data de inscriere : 21/08/2008

Foaie de personaj
HOME: 10

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. EmptyJoi Sept 04, 2008 12:58 pm

mde... asi fii de`acord cu sugestia ta !...

phai ...:> harta " surf_green " dak o cere lumea... nu ai ce sa faci... trebuie data la vot..si .. dak iese trb pusa ! ! !

in rest mi se pare k ai treptate...
pa pa :-h

>>> connect orgie.idle.ro <<< bounce
Sus In jos
MyKy
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 155
Varsta : 30
Joburi/Distractii : CS :X:X fifa
Data de inscriere : 15/04/2008

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. EmptyJoi Sept 04, 2008 1:26 pm

sunt de`acord cu quicksilver Very Happy
Sus In jos
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin
Numarul mesajelor : 434
Varsta : 41
Localizare : Jamaica
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. EmptyJoi Sept 04, 2008 7:31 pm

din cate stiu eu pe serverul asta jocul e "FREE GAME"
Sus In jos
http://www.orgie.sapte.ro
Kaball
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
Kaball

Numarul mesajelor : 208
Localizare : Mandeville

Foaie de personaj

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. EmptyJoi Sept 04, 2008 9:11 pm

2pac a scris:
din cate stiu eu pe serverul asta jocul e "FREE GAME"
lasa-l ca nu a intrat si la regulament =))) desi e scris mare pe forum sus de tot primul topic...
ce ma amuza este faptul ca joaca de 1 saptamana si nu stie cum stau treburiile paici Smile
in fine... joaca cu noi si o sa te distrezi iti garantam acest lucru Smile
Sus In jos
3x3cutiv
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 50
Varsta : 42
Localizare : tg-jiu gorj
Joburi/Distractii : plimbarile cu masina,fetele frumoase,cs-ul,pescuitul
Data de inscriere : 08/06/2008

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: 3x3cutiv   O mica sugestie .. EmptyJoi Sept 04, 2008 11:53 pm

de cand am intrat pe serveru orgie nu s-au jucat mai mult de 20 de harti
vorbesc de faptul k sunt multe harti super pe care serveru nu le permite
in schimb m-am saturat de surf_green toata lumea cere dar nimeni nu stie sa joace-inclusiv eu pt simplul fapt k nu-mi place
vedeti dak se poate face ceva
va salut!
respect!
Sus In jos
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin
Numarul mesajelor : 434
Varsta : 41
Localizare : Jamaica

Foaie de personaj

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. EmptyVin Sept 05, 2008 12:26 am

ai dreptate cu hartile ... dar de cand esti tu pe server nu te-am auzit sa propui sa pun o harta noua pe srv... sau poate ma insel ... pana acum doar 4-5 oameni au venit cu idei de harti noi : usb narco niko su busu ... nu prea mai stiu altii

In fine ce vreau sa zic e ca sunt bine venite propuneri de genu " uite frate am enshpe harti, arunca-le si tu pe srv sa fie ca-s ok"

eu astept...
Sus In jos
http://www.orgie.sapte.ro
QuickSIlver
Starter
Starter

masculin

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. EmptyVin Sept 05, 2008 10:53 am

lasa-l ca nu a intrat si la regulament =))) desi e scris mare pe forum sus de tot primul topic...
ce ma amuza este faptul ca joaca de 1 saptamana si nu stie cum stau treburiile paici Smile

mda..si cand jucam pe fy_snow .. luasem awp .. slay : adminu nu e voie cu arma aia Neutral unde e free game'u aici,si cand iam zis mi-a raspuns ca fiecare admin face regulile in felul lui ...deci owneru serverului si regulament si tot is degeaba din punctul lui de vedere nu ?
in fine.. am zis si eu asa o sugestie ca sa fie treaba buna pe orgie .. si faza cu freegame atrage toti codatii da na:| respect si ingrijitil cum stiti voi mai bn
Sus In jos
Kaball
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
Kaball

Numarul mesajelor : 208
Localizare : Mandeville

Foaie de personaj

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. EmptyVin Sept 05, 2008 11:05 am

QuickSIlver a scris:

mda..si cand jucam pe fy_snow .. luasem awp .. slay : adminu nu e voie cu arma aia Neutral unde e free game'u aici,si cand iam zis mi-a raspuns ca fiecare admin face regulile in felul lui ...deci owneru serverului si regulament si tot is degeaba din punctul lui de vedere nu ?
in fine.. am zis si eu asa o sugestie ca sa fie treaba buna pe orgie .. si faza cu freegame atrage toti codatii da na:| respect si ingrijitil cum stiti voi mai bn

insist sa imi spui numele respectivului admin "care face reguliile" .. sa inteleg ca face abstractie de la joc si adminul lui isi are mare folos.

ideea serverului este sa jucam liberi (dar fara coduri) sa nu mai ne zica cineva "ba nu mai sta acolo, ba nu mai face aia, ba terminate cu schemele" cred ca toti sunt satuli de astea. Nu incurajez nici un codat dar daca este prins se stie ce pateste servere sunt o gramada dar el nu o sa mai intre sa ne deranjeze pe noi

QuickSIlver tu joaca linistit exista sectiune de reclamatii... nu ezita sa o folosesti in cazul in care necesita
Si sa nu ne abatem de la topic... regulament este facut "in limita bunului simt" Smile parerea mea Smile
Sus In jos
QuickSIlver
Starter
Starter

masculin

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. EmptyVin Sept 05, 2008 11:14 am

era doar o sugestie... peace bounce
Sus In jos
Niko
Starter
Starter
Niko

feminin
Numarul mesajelor : 153
Data de inscriere : 01/05/2008

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. EmptySam Sept 06, 2008 1:14 pm

apropo de harti 2 pac buzz me k am cateva noi pt serv
Sus In jos
Continut sponsorizat

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. Empty

Sus In jos

O mica sugestie ..
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» reclamatie catre admini (nu halal suntem Becali hahalero?)
» MODIFICARE ...sper utila
» o mik sugestie... ;)
» [O Sugestie]
» Sugestie "monitorizare admini"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
orgie.idle.ro :: orgie.idle.ro :: Sugestii-
Mergi direct la: