| doar un sfat... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
3x3cutiv Starter
Numarul mesajelor : 50 Varsta : 42 Localizare : tg-jiu gorj Joburi/Distractii : plimbarile cu masina,fetele frumoase,cs-ul,pescuitul Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: doar un sfat... Mier Sept 10, 2008 1:45 am | |
| parerea mea k s-au dat prea multe adminuri la cei care pur si simplu nu au treaba cu cs-ul si mai ales cu regulamentul nu vreau sa fiu ironic si nici sa jignesc pe nimeni ,dar sunt deja prea multi cu admin si mai schimabati si voi hartile ce tot atata surf?!? nu exista player care sa joace tot timpul la acelasi nivel(playerul v) mare atentie admini,eu joc de cel putin 10 ani jocul asta cateva ore pe zi si si nici cand am pofta de cs aproape k sunt la aceleasi nivel cu el(aproape) nu cred sa existe asemenea skill toti avem zile mai bune si mai putin bune la joc cum bine stiti asa k mare atentie....... nu zic k ar avea cod ,dar nici nu sunt in totalitate convins de talentul lui v respect! | |
|
| |
Bitza Starter
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 31 Localizare : iasi Joburi/Distractii : foTbal ;d Umor : :D Data de inscriere : 21/08/2008
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: doar un sfat... Mier Sept 10, 2008 12:10 pm | |
| ma... V este un jucator cu experienta ! si el... sa stii k are momente cand joaca foarte bn... si knd joaca mai putin bine... ! eu nu cred k V ar face asa ceva !... _________________________________________________________________________________ respect orgie.idle.ro | |
|
| |
BuSyK Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: doar un sfat... Mier Sept 10, 2008 12:14 pm | |
| imi pare rau sa te contrazic executiv ... u joci cateva ore pe zi . ell joaca aproape non-stop cs , mai mult pentru a se antrena k joaca si in PGL .si eu joc de multi ani cs:P are skill V e jucator bun .joaca dp steam si mai joaca si de la sala tot de STEAM. e un player bun atat pot zice. by3 | |
|
| |
P Starter
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 33 Localizare : IASI Data de inscriere : 08/08/2008
| Subiect: Re: doar un sfat... Joi Sept 11, 2008 8:32 pm | |
| nu stii ce zici executiv ..casa lu V e in stnet )=))joaca nebunu cs si dota la greu .. + ca are si sezoane in PGL ....deci...ai inteles ce am vrut sa zic | |
|
| |
BbB Starter
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 35 Localizare : iasi Data de inscriere : 10/08/2008
| |
| |
Bitza Starter
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 31 Localizare : iasi Joburi/Distractii : foTbal ;d Umor : :D Data de inscriere : 21/08/2008
| Subiect: Re: doar un sfat... Dum Sept 14, 2008 1:35 am | |
| BBB ....taci din gura dak nu stii.... intreabal din curiozitate pe V cati ani are de cs... ! casa lu V e in starnet ... mai bn taci !... V e un jucator foarte bun ! ___________________________________ connect orgie.idle.ro <<:X RESPECT ! | |
|
| |
VvV Starter
Numarul mesajelor : 13 Data de inscriere : 03/07/2008
| Subiect: Re: doar un sfat... Vin Sept 19, 2008 2:02 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre Kaball in Vin Sept 19, 2008 7:57 pm, editata de 1 ori (Motiv : reclama ?!) | |
|
| |
Bitza Starter
| Subiect: Re: doar un sfat... Vin Sept 19, 2008 2:30 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: doar un sfat... | |
| |
|
| |
| doar un sfat... | |
|