orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

doar un sfat... EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

doar un sfat...

In jos 
+2
Bitza
3x3cutiv
6 participan?i
AutorMesaj
3x3cutiv
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 50
Varsta : 42
Localizare : tg-jiu gorj
Joburi/Distractii : plimbarile cu masina,fetele frumoase,cs-ul,pescuitul
Data de inscriere : 08/06/2008

doar un sfat... Empty
MesajSubiect: doar un sfat...   doar un sfat... EmptyMier Sept 10, 2008 1:45 am

parerea mea k s-au dat prea multe adminuri la cei care pur si simplu nu au treaba cu cs-ul si mai ales cu regulamentul nu vreau sa fiu ironic si nici sa jignesc pe nimeni ,dar sunt deja prea multi cu admin si mai schimabati si voi hartile ce tot atata surf?!?
nu exista player care sa joace tot timpul la acelasi nivel(playerul v)
mare atentie admini,eu joc de cel putin 10 ani jocul asta cateva ore pe zi si si nici cand am pofta de cs aproape k sunt la aceleasi nivel cu el(aproape)
nu cred sa existe asemenea skill toti avem zile mai bune si mai putin bune la joc cum bine stiti asa k mare atentie.......
nu zic k ar avea cod ,dar nici nu sunt in totalitate convins de talentul lui v
respect!
Sus In jos
Bitza
Starter
Starter
Bitza

masculin
Numarul mesajelor : 68
Varsta : 31
Localizare : iasi
Joburi/Distractii : foTbal ;d
Umor : :D
Data de inscriere : 21/08/2008

Foaie de personaj
HOME: 10

doar un sfat... Empty
MesajSubiect: Re: doar un sfat...   doar un sfat... EmptyMier Sept 10, 2008 12:10 pm

ma... V este un jucator cu experienta ! si el... sa stii k are momente cand joaca foarte bn... si knd joaca mai putin bine... ! eu nu cred k V ar face asa ceva !...
_________________________________________________________________________________

respect cheers orgie.idle.ro king king
Sus In jos
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin
Numarul mesajelor : 333
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/12/2007

doar un sfat... Empty
MesajSubiect: Re: doar un sfat...   doar un sfat... EmptyMier Sept 10, 2008 12:14 pm

imi pare rau sa te contrazic executiv Wink ... u joci cateva ore pe zi . ell joaca aproape non-stop cs , mai mult pentru a se antrena k joaca si in PGL .si eu joc de multi ani cs:P are skill V e jucator bun .joaca dp steam si mai joaca si de la sala Wink tot de STEAM. e un player bun atat pot zice. by3
Sus In jos
P
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 12
Varsta : 33
Localizare : IASI
Data de inscriere : 08/08/2008

doar un sfat... Empty
MesajSubiect: Re: doar un sfat...   doar un sfat... EmptyJoi Sept 11, 2008 8:32 pm

nu stii ce zici executiv ..casa lu V e in stnet Smile)=))joaca nebunu cs si dota la greu .. Smile+ ca are si sezoane in PGL ....deci...ai inteles ce am vrut sa zic Razz
Sus In jos
BbB
Starter
Starter
BbB

masculin
Numarul mesajelor : 32
Varsta : 35
Data de inscriere : 10/08/2008

doar un sfat... Empty
MesajSubiect: Re: doar un sfat...   doar un sfat... EmptySam Sept 13, 2008 6:31 pm

ahahaha V e codata FT BEtY 4ever...da deci nu se pune problema...de la sala joaca curat de acasa joaca cu coade...are aim acasa.. noh sa va uitati ..pe el .... intre orele 20:00 - 22:00 Arrow Arrow Arrow Nu Are Trb CU cs'ul e cu tottul pedinafara
Sus In jos
Bitza
Starter
Starter
Bitza

masculin

Foaie de personaj

doar un sfat... Empty
MesajSubiect: Re: doar un sfat...   doar un sfat... EmptyDum Sept 14, 2008 1:35 am

BBB ....taci din gura dak nu stii.... intreabal din curiozitate pe V cati ani are de cs... ! casa lu V e in starnet Wink ... mai bn taci !... V e un jucator foarte bun ! king

connect orgie.idle.ro <<:X king king king RESPECT !
Sus In jos
VvV
Starter
Starter

Numarul mesajelor : 13
Data de inscriere : 03/07/2008

doar un sfat... Empty
MesajSubiect: Re: doar un sfat...   doar un sfat... EmptyVin Sept 19, 2008 2:02 am

3x3cutiv hmm...exista si alte sporturi in afara de cs pentru tine ( mario ; solitaire ; ping pong ; pinball ; minesweeper) stii tu ..ceva usor pentru tine daca cs e asa greu sau dute pe miniclip.ro Arrow Arrow Arrow sunt destule jocuri cu pac-pac acolo ..poate mai inveti si tu Sad lol! lol! lol!

Ultima editare efectuata de catre Kaball in Vin Sept 19, 2008 7:57 pm, editata de 1 ori (Motiv : reclama ?!)
Sus In jos
Bitza
Starter
Starter
Bitza

masculin

Foaie de personaj

doar un sfat... Empty
MesajSubiect: Re: doar un sfat...   doar un sfat... EmptyVin Sept 19, 2008 2:30 pm

Tare asta V Smile) miniclip =)))... lol! lol!

doar un sfat... Empty
MesajSubiect: Re: doar un sfat...   doar un sfat... Empty

Sus In jos

doar un sfat...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» un sfat pt codatei
» un sfat pt codatei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
orgie.idle.ro :: orgie.idle.ro :: Sugestii-