orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

un sfat pt codatei EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

un sfat pt codatei

In jos 
+5
De_MooN
pac pac butoane
Alinush
SaRin
3x3cutiv
9 participan?i
AutorMesaj
3x3cutiv
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 50
Varsta : 42
Localizare : tg-jiu gorj
Joburi/Distractii : plimbarile cu masina,fetele frumoase,cs-ul,pescuitul
Data de inscriere : 08/06/2008

un sfat pt codatei Empty
MesajSubiect: un sfat pt codatei   un sfat pt codatei EmptyLun Ian 19, 2009 2:14 am

aproape toti playerii pe care i am suspectat au fost prinsi si trimisi la plimbare de pe orgie.sarin nu mai te tine tare k te am in vizor
tu si ink 2 3
asa k tineti minte:nu exista player care sa joace constant cateva ore la aceeasi valoare cat este el de player pgl ist sau ce concursuri o fi castigat
Sus In jos
SaRin
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 11
Varsta : 35
Localizare : reumatistan
Data de inscriere : 16/01/2009

un sfat pt codatei Empty
MesajSubiect: Re: un sfat pt codatei   un sfat pt codatei EmptyLun Ian 19, 2009 9:11 pm

Ms pentru sfat , oricum am luat si fuck off dar de ce? unii ca-s dreacu si altu ca-s lacu , eh aia e si daca ai observat nu-s mereu la acelasi nivel, unele harti imi plac altele nu.Da nah (fa-mi un demo pls)
Sus In jos
SaRin
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 11
Varsta : 35
Localizare : reumatistan
Data de inscriere : 16/01/2009

un sfat pt codatei Empty
MesajSubiect: Re: un sfat pt codatei   un sfat pt codatei EmptyMar Ian 20, 2009 4:03 pm

Rectific , un codatel ca mine sa inteleg ca n-are voie pe server si trebe sa iau fuck off mereu? marlboro crezi ca fuck offul tau de prost ce esti ma deranjeaza?
E tare chestia sunt glezna, mah esti turbat sau ce dreacu ai ? ti-am, zis ca nu sunt ala ce dreacu nu intelegi joc de cateva zile pe server, si hop sariti pe mine repede,p-ala nici nu-l cunosc nici nu stiu cine e de unde e si cu ce se ocupa Daca avem clase de ip-uri la fel inseamna ca sunt ala, am netu asta mai sparcaiatule de cativa ani buni , si mi-am bagat ca am telefon fix, daca era imi bagam de la rds ,dar pe atunci era mai moale cu rds-ul! Du-te tare , impuscate , marlboro cum sa-ti pui numele asta? e ca atunci cand un manelist isi pune numele armani^z0r ca sa fie mai c00l.
Sus In jos
Alinush
Starter
Starter
Alinush

feminin
Numarul mesajelor : 4
Varsta : 36
Localizare : Botosani
Data de inscriere : 20/01/2009

Foaie de personaj
HOME: 10

un sfat pt codatei Empty
MesajSubiect: Re: un sfat pt codatei   un sfat pt codatei EmptyMar Ian 20, 2009 5:31 pm

La cum vb cu siguranta nu meriti sa mai ne frecventezi sv:)bye
Sus In jos
pac pac butoane
Starter
Starter
pac pac butoane

masculin
Numarul mesajelor : 13
Varsta : 38
Localizare : iasi
Data de inscriere : 14/12/2008

un sfat pt codatei Empty
MesajSubiect: Re: un sfat pt codatei   un sfat pt codatei EmptyMar Ian 20, 2009 9:00 pm

sarin sau glezna sau avi sau cum dreaku te numeshti tu copil nenorocit(sorry pt limbaj dar e prea prost) deci avi shi sarin sunt una shi aceeashi persoana. de ce?? 1. stil de joc identic 2.limbaj,glume shi comportament pe sv leit 3.aceeasi clasa de ip. shi 4. de unde reiese ca eshty prea prost LOCALITATEA DE ORIGINE avi-absurdistan iar sarin-reumatistan..shi nu-mi insulta inteligentza afirmand ca e o simpla coincidentza....... FIR INTINS......
Sus In jos
pac pac butoane
Starter
Starter
pac pac butoane

masculin
Numarul mesajelor : 13
Varsta : 38
Data de inscriere : 14/12/2008

un sfat pt codatei Empty
MesajSubiect: Re: un sfat pt codatei   un sfat pt codatei EmptyMar Ian 20, 2009 9:02 pm

SWEET RAU Alinush Very Happy
Sus In jos
De_MooN
Starter
Starter
De_MooN

masculin
Numarul mesajelor : 293
Varsta : 42
Localizare : Blue Planet
Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :)))
Umor : Lipsa
Data de inscriere : 15/03/2008

Foaie de personaj

un sfat pt codatei Empty
MesajSubiect: Re: un sfat pt codatei   un sfat pt codatei EmptyMar Ian 20, 2009 9:56 pm

ma uit...citesc...si ma minunez ...de unde frate atata prostie in unii ...considerati ca daca folositi un vocabular "de mahala" sunteti mai jmecheri ? vorbiti frumos ... ca daca ma uit in buletinele voastre ..nu s-a uscat tusul pe ele ... sugacilor ...
Ps: in aceasta categorie intrii si tu @ narco ...butule ...pe server esti jmecher... copil de 19 ani ...s-a vazut nivelul tau de inteligenta ..
Sus In jos
http://www.RomaniaInedit.us
TALIBANU
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 90
Varsta : 41
Localizare : BUZAU
Data de inscriere : 07/08/2008

un sfat pt codatei Empty
MesajSubiect: Re: un sfat pt codatei   un sfat pt codatei EmptyMier Ian 21, 2009 10:52 am

ma fratilor terminati cu prostiile si nu va mai jigniti ........e codat sau suspectat si nul mai vreti pe serv ban si gata fara alte comentarii ca nu avem timp sa dam tot felu de explicatii tre sa avem grija ca seerv sa mearga bn si fara ''codatei'' bafta si respect
Sus In jos
m@rlboro
Starter
Starter
m@rlboro

masculin
Numarul mesajelor : 228
Localizare : pitesti
Data de inscriere : 03/05/2008

un sfat pt codatei Empty
MesajSubiect: Re: un sfat pt codatei   un sfat pt codatei EmptyMier Ian 21, 2009 12:29 pm

ma dar are ip fix omu?daca da .2pac baneaza-l sa nush ,sa nu mai poata intra.ca pe mn unu.ma disp.copilul ala.exact cum a spus pac pac il prinzi numai dupa vocabular.dupa glumele sau laudele sale prostesti.Wink.da-l in kkt de copil disperat.
Sus In jos
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin
Numarul mesajelor : 333
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/12/2007

un sfat pt codatei Empty
MesajSubiect: Re: un sfat pt codatei   un sfat pt codatei EmptyMier Ian 21, 2009 3:22 pm

ma abtin... lol!
Sus In jos
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin
Numarul mesajelor : 434
Varsta : 41
Localizare : Jamaica
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj

un sfat pt codatei Empty
MesajSubiect: Re: un sfat pt codatei   un sfat pt codatei EmptyMier Ian 21, 2009 3:35 pm

fight fight fight VREAU SA VAD ....

Revenind la normal: voi v-ati apucat sa jucati cs pt a va gasi sau face dusmani?

Nu zic eu ca cineva e mai smardoi sau mai inteligent sau ce mai vreti voi poate pe alte servere se demontreaza lucrul asta, insa pe orgie kiar nu imi doresc asa ceva.

Fiti baieti CU MINTE
Sus In jos
http://www.orgie.sapte.ro
Continut sponsorizat

un sfat pt codatei Empty
MesajSubiect: Re: un sfat pt codatei   un sfat pt codatei Empty

Sus In jos

un sfat pt codatei
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-