orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

cerere admin...cubawarior EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

cerere admin...cubawarior

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
cubawarior
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 2
Varsta : 33
Localizare : iasi
Data de inscriere : 04/10/2008

cerere admin...cubawarior Empty
MesajSubiect: cerere admin...cubawarior   cerere admin...cubawarior EmptySam Oct 04, 2008 10:13 pm

Numele cu care joci:cubawarior
De cat timp joci pe server:4 luni(aproape)
De ce crezi ca ai fi bun ca admin:pentru ca stiu comenzile,sunt social,respect regulile si am 5 oameni care au aflat de server de la mine si joaca des...plus alti colegi care joaca dar mai rar
Ai mai avut admin: da de 2 ori ....(momentan nu mai am admine pe aceste 2 servere pentru ca nu mai functioneaza adik nu mai exista)
Sus In jos
ToX1c
Starter
Starter
ToX1c

masculin
Numarul mesajelor : 114
Varsta : 36
Localizare : tg-jiu city
Joburi/Distractii : Top Wash/Fotbal si orgia :X
Umor : Vacanta Mare
Data de inscriere : 20/02/2008

Foaie de personaj
HOME: 10

MesajSubiect: Re: cerere admin...cubawarior   cerere admin...cubawarior EmptyDum Oct 05, 2008 6:43 pm

ce 4 luni...Neutral tu chiar ai tupeu..cum poti sa ceri admin cand joci codat?! alien ti-am dat ban de 2 ori pe motiv ca nu mi-ai dat toate pozele..coincidenta sau nu de fiecare data prima poza facuta iti lipsea. Oare de ce :-?? si daca nu ma insel chiar ieri seara ai fost banat! plus ca tu in cerere mai faci reclama si la alte servere..oare atat te "duc" neuronii`..sau doar ai unu` singur si ala citeste ziaru` Very Happy Smile study study study lol!
Sus In jos
De_MooN
Starter
Starter
De_MooN

masculin
Numarul mesajelor : 293
Varsta : 42
Localizare : Blue Planet
Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :)))
Umor : Lipsa
Data de inscriere : 15/03/2008

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: cerere admin...cubawarior   cerere admin...cubawarior EmptyDum Oct 05, 2008 10:59 pm

nush ce sa zic..joaca de ceva vreme...cat despre poze ..din partea mea..nici o obiectie ..mereu le-am primit
Sus In jos
http://www.RomaniaInedit.us
Kaball
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
Kaball

Numarul mesajelor : 208
Localizare : Mandeville
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: cerere admin...cubawarior   cerere admin...cubawarior EmptyLun Oct 06, 2008 10:52 am

cubawarior a scris:
Numele cu care joci:cubawarior
De cat timp joci pe server:4 luni(aproape)
De ce crezi ca ai fi bun ca admin:pentru ca stiu comenzile,sunt social,respect regulile si am 5 oameni care au aflat de server de la mine si joaca des...plus alti colegi care joaca dar mai rar
Ai mai avut admin: da de 2 ori ....(momentan nu mai am admine pe aceste 2 servere pentru ca nu mai functioneaza adik nu mai exista)

cererea nu se aproba din 2 motive:
1. Reclama la alte servere
2. Ai fost/esti suspect in privinta coduriilor. (adevarat sau fals nu se stie...)
P.S. poate o sa fac o sectiune unde sa postam pozele cerute de admin la fiecare jucator sa nu mai facem si altele...

Pe baza celor 2 motive imi pare rau ... momentan cererea nu se aproba.
Topic inchis
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: cerere admin...cubawarior   cerere admin...cubawarior Empty

Sus In jos

cerere admin...cubawarior
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere Admin