| Banat pe nedrept!!! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Masca Starter
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 36 Localizare : Iasi Data de inscriere : 09/01/2009
| Subiect: Banat pe nedrept!!! Vin Ian 09, 2009 5:34 pm | |
| Deci in data de 9 Ianuarie 2009 ora 00-15 jucam cs pe orgie si mi s-au facut 4 poze.Husky mi-a dat id-ul de mess al lui si i-am dat pozele in mai putin de 1 min.Erau in total 4 poze.Din astea 4 prima poza era neagra dar restu 3 se vedea perfect ca nu aveam vrun fel de coduri.La care Husky cand a vazut poza neagra ma intrebat de ce a iesit asa si i-am zis ca nu stiu asa a iesit pur si simpul nu ca am facut eu ceva cu ea pt ca era si prima.Dupa care a inceput banuiala ca am coduri si din cauza asta a iesit asa...si sa inceput cu "decizii pripite" precum ca as avea posibile coduri.Una dintre ele a fost ca am editat prima poza dar nu am avut cum pt ca i-am dat pozele in mai putin de 1 min deci nu am avut timp pt asa ceva si etc.Dupa 10 min de discutii inutile sa ajuns la concluzia ca am coduri si in 2 min mi sa dat ban pe motiv ca am editat poza si cert este ca in celelate poze se vede clar ca nu:|...Am pozele ca dovada asa ca as vrea sa se ia masuri pt asta si sa ma lase sa joc...Ast rasp !!! | |
|
| |
ZaDan Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 06/05/2008
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: Banat pe nedrept!!! Vin Ian 09, 2009 5:46 pm | |
| Si eu ti-as fi dat ban! Eu am mai jucat pe alte servere si mi s-au facut o gramada de poze dar nici una nu a iesit neagra sau nu a iesit deloc. Astea-s abureli...parerea mea. Si tocmai prima poza ti-a iesit neagra frate ...adica cea mai importanta;) apoi ai dezactivat si pe restul nu se vede nimic! Si dureaza si mult a' draq' sa faci o poza complet neagra ) Bafta! | |
|
| |
Masca Starter
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 36 Localizare : Iasi Data de inscriere : 09/01/2009
| Subiect: Re: Banat pe nedrept!!! Vin Ian 09, 2009 6:05 pm | |
| [img] [/img][img] [/img] Si binenteles ce-a mai confuza si sincer zic ca asa a iesit nu are rost sa fac mistocarii......... [img] [/img] | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: Re: Banat pe nedrept!!! Vin Ian 09, 2009 6:08 pm | |
| Eu nu inteleg de ce nu faceti pozele BEJ si le faceti negre... !? Jucati ma cs de placere ca nu va face nimeni statuie daca dati hs dupa hs .... | |
|
| |
Masca Starter
| Subiect: Re: Banat pe nedrept!!! Vin Ian 09, 2009 6:18 pm | |
| Ma daca asa a iesit poza mi sa mai intamplat de 100 de ori sa iasa asa ce vina am eu...si eu am fost candva admin dar daca nu ieseau pozele il ast o zi 2 ca sigur mai intra si daca il vedeam ca e asa de bun atunci ii faceam poze...si daca mai ieseau tot asa da atunci fara discutie BAN...asa ca daca mai am sansa sa intru pe servar vreau sa mi se faca 1000 de poze si daca mai iese la fel (ceea ce e imposibil ) recunosc pe forum ca am coduri si ma las si de cs... asa ca va rog sa mi se acorde a 2 sansa pt poze cand vrea admini sa-mi faca ii dau de fiecare daca si daca mai iese inca odata asa recunos dar vreau a 2 sansa....ca imi place servarul cum e facut si cine joaca in el...va rog ast pareri | |
|
| |
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
| Subiect: Re: Banat pe nedrept!!! Vin Ian 09, 2009 6:48 pm | |
| nush ..te intelegi cu 2pac ..eu raman la parerea ca prima e facuta in paint si cele 2 sunt print screen-uri
deja in poze apare destul de clar faza ...dupa ce ti-a facut poze husky ti-a dat id ...ceeea ce apare in poze ... si nu e normal ..si mai apare faza cand ti-am zis eu de forum ..ca iti dau ban si daca ai nelamuriri sa intrii pe forum ...dar asta e dupa 10 minute ..deci ..ne minti in fata | |
|
| |
Masca Starter
| Subiect: Re: Banat pe nedrept!!! Vin Ian 09, 2009 7:04 pm | |
| Vai demon joci de atata timp se pe servar si nu ai observat chestia asta ca servarul automat scrie jos chestia asta nu tu dai dat sa apara =)) deci se vede cat de atent esti :-j Am sa vb cu 2Pac si cu Usb si am sa lamuresc toata chestia asta....dar u habar nu ai ce se scrie pe servar fii si u mai atent pt ca vb aia esti admin dar na...
si mai am de mentionat ca sunt un labar | |
|
| |
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: Banat pe nedrept!!! Vin Ian 09, 2009 7:13 pm | |
| pai Moon .. nu-l vezi ca se contrazice singur ... auzi la el..ca i s-a mai intamplat de 100 de ori sa iasa negre ss-urile si apoi ne roaga sa-i acordam a doua sansa si sa-i facem 1000 de ss-uri si ne asigura ca din acestea 1000 e imposibil sa mai iasa vreuna neagra. Ati inteles ceva ? Bai baiatule nu numai in Cs dar in general in viata nu ti se mai acorda a doua sansa atunci cand inseli .
Ultima editare efectuata de catre ZaDan in Vin Ian 09, 2009 7:26 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Banat pe nedrept!!! Vin Ian 09, 2009 7:23 pm | |
| - Masca a scris:
- Vai demon joci de atata timp se pe servar si nu ai observat chestia asta ca servarul automat scrie jos chestia asta nu tu dai dat sa apara =)) deci se vede cat de atent esti :-j Am sa vb cu 2Pac si cu Usb si am sa lamuresc toata chestia asta....dar u habar nu ai ce se scrie pe servar fii si u mai atent pt ca vb aia esti admin dar na...
Hai lasa ce a zis De_Moon...tu uiti ceva foarte important. Regula e regula : ti-a facut 3 poze...dai 3 poze...daca o poza e in neregula atunci ban! Chestiile astea cu care vii tu sunt copilarii...si te agati de ce a zis De_Moon ca sa ce? Ca sa muti discutia intr-o alta directie. Iar daca ma uit la poze sunt facute cam la 2 secunde diferenta adica timp berechet sa scoti si 10 coduri | |
|
| |
m@rlboro Starter
Numarul mesajelor : 228 Localizare : pitesti Data de inscriere : 03/05/2008
| Subiect: Re: Banat pe nedrept!!! Vin Ian 09, 2009 11:11 pm | |
| bagabont mare masca asta:)).masca.pana nici pe husky care este proaspat printre admini nu ai resuit sa-l pacali.dar apoi pe maestrii zadan si de_moon.(nu sunt ironic baietzi)poate asa pare:P.bv'o husky | |
|
| |
m@rlboro Starter
Numarul mesajelor : 228 Localizare : pitesti Data de inscriere : 03/05/2008
| Subiect: Re: Banat pe nedrept!!! Vin Ian 09, 2009 11:13 pm | |
| masca e clar ca ai avut.te-ai contrazis sg.te-ai spart sg:).nu mai repet a precizat dja zadan:) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Banat pe nedrept!!! | |
| |
|
| |
| Banat pe nedrept!!! | |
|