Numarul mesajelor : 4 Varsta : 31 Localizare : Craiova Data de inscriere : 08/01/2009
Subiect: Banat .... de ce ??? Joi Ian 08, 2009 5:29 pm
Deci intai mi s-au facut poze ... le-am dat nu am avut cod ... ma jucam pe server si pac Banat permanent ... Ce dreq de sv e ma asta ... in afara k e publik ... deci dupa ce k mi-a facut poze ... si a vazut k nu's codat mi-a mai dat si ban permanent ... astept raspunsuri !!!
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
Subiect: Re: Banat .... de ce ??? Joi Ian 08, 2009 5:42 pm
eu ti-am dat mah ban nu serverul ... in poze nu ies anumite coduri ..dar daca nu stiai chiar daca adminul nu e in echipa cu tine poate vedea cum joci dupa ce moare .asa ca shhtt ...era clar la tine. sau poate ma insel eu
sk.walle<3 tiffany Starter
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 31 Localizare : Craiova Data de inscriere : 08/01/2009
Subiect: Re: Banat .... de ce ??? Joi Ian 08, 2009 5:46 pm
Deci sigur te inseli ... ce coade as putea sa fi avut ... hai zi si e k tine ... si nu te mai baga dak nu sti ... ce coade nu ies in poze ... aim atata ... deci nu dadea numai headuri asa k nu ai dreptate ... sa vedem ce zice si 2pac
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007