orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

Banat pentru ca joc prea bine? -reloaded- EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Banat pentru ca joc prea bine? -reloaded-

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
0zy
Starter
Starter
0zy

masculin
Numarul mesajelor : 10
Varsta : 41
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : CS/bautura/femei/filme
Umor : Foarte dezvoltat
Data de inscriere : 09/04/2008

Banat pentru ca joc prea bine? -reloaded- Empty
MesajSubiect: Banat pentru ca joc prea bine? -reloaded-   Banat pentru ca joc prea bine? -reloaded- EmptyMier Apr 09, 2008 11:44 pm

Urmand exemplul fratelui meu mai mic (baiatu cu kawasaki Smile ) am sa fac si eu o reclamatie, un pic mai bine documentata (am inteles ce a patit el azi si am strans materiale)
Nume de joc: 0zy (in acest caz: 0zy # Can't touch this!)
Timp de joc: destul (undeva de la beta 5, acum multi ani... cred ca vreo 8-9 sau mai multi)
Varsta: aproape 25 (intr-o saptamana)
SteamUser: 0zy (don't add, am destui)
SteamID: STEAM_0:1:12563703
Motivul reclamatiei: ban (any reason?)
Adminul in cauza: nu stiu exact (posibil USB)
Ora: 23:17 (dupa ceasul meu 9 aprilie 2008)
Skill: nivel mediu chiar mai sus pe servere publice. Undeva low spre medium pe war.
Experienta: destula, atat ca admin cat si ca jucator (nu vreau sa fac reclama la alte servere)

Ok. V-am spus cate ceva despre mine ca sa va faceti o mica idee cam cine se afla in spatele "butoanelor".
Totul incepe pe harta "blestemata" fy_snow. Sa va explic cum sta treaba. Stiind ca in cel putin 75% din cazuri atat tero cat si CT sunt dati pe acceasi parte a hartii (stanga-dreapta) e foarte usor de apasat un perete prin diagonala (vedeti demo-urile atasate ). Folosirea comenzii "/me" bindata pe "mouse4" te ajuta foarte mult sa vezi daca ai nimerit sau nu prin peretele respectiv (bind mouse4 "say_team /me"). La fel... pe demo se va vedea cat de des folosesc aceasta comanda. Totul este combinat cu o pereche de casti destul de bune (volume 0.7) si un mouse laser Logitech G5 (sensitivity 1.9). Folosesc steam original, "in good standing" (a se vedea print - eram pe steam). Recunosc ca serverul este un pic "low skill" si asta ma face sa ma relaxez (no offence admins). Nu petrec enorm de mult pe serverul asta dar poate o voi face daca adminii isi vor schimba atitudinea. Stiu ce inseamna sa fii admin, stiu cu ce se mananca. 90% dintre voi nu va puteti numi admini (se vor simti cei care comenteaza pe tema asta). Sunteti doar niste copii care au primit pentru prima data in viata lor un pic de "putere". Aveti grija ca vi se urca la cap (iar o sa apara comentarii cred si aici). Nu inteleg de ce mi s-a dat ban daca totusi mi s-au facut poze si le-am prezentat (motivul e mai mult ca sigur wall, pentru ca "rupeam" peretii). Dar sa nu mai lungim vorba si sa lasam imaginile sa vorbeasca de la sine:

1. Dovada ca am STEAM si dovada ca eram pe steam cand am luat ban

Banat pentru ca joc prea bine? -reloaded- Steamg10

Banat pentru ca joc prea bine? -reloaded- Steamb10

2. Poza facuta de UsB si prezentata lui tomoiu (asa a vrut UsB) si vocabularul colorat al domnului tomoiu Smile

Banat pentru ca joc prea bine? -reloaded- Fy_sno10

Banat pentru ca joc prea bine? -reloaded- Fy_sno11

3. DEMO-uri sa va dati toti cu parerea ce cod am (facute in momentul cand am luat ban)

DEMO 1 DEMO 2

Va multumesc celor care ati avut rabdare sa cititi intregul meu post si celor care vor raspunde topicului meu.
Noapte buna ! (pff 12:45 AM deja)
Sus In jos
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin
Numarul mesajelor : 333
Varsta : 34
Localizare : iasi
Data de inscriere : 15/12/2007

MesajSubiect: mda....   Banat pentru ca joc prea bine? -reloaded- EmptyJoi Apr 10, 2008 7:06 pm

toti va laudati cu steam :-j DATIVA FOC !!! Wink
Sus In jos
0zy
Starter
Starter
0zy

masculin
Numarul mesajelor : 10
Varsta : 41
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : CS/bautura/femei/filme
Umor : Foarte dezvoltat
Data de inscriere : 09/04/2008

MesajSubiect: Re: Banat pentru ca joc prea bine? -reloaded-   Banat pentru ca joc prea bine? -reloaded- EmptyJoi Apr 10, 2008 7:52 pm

BuSyK a scris:
toti va laudati cu steam :-j DATIVA FOC !!! Wink
Ne laudam ca avem cu ce.
Corect se scrie "dati-va foc". In loc sa te bagi intr-o problema care nu te priveste in mod direct, mai bine ai pune mana pe o carte de gramatica. Nu incepe sa ma jignesti ca nu ai pregatirea necesara. Imi sustin nevinovatia, e dreptul meu.
P.S. Rog pe cineva din conducere sa priveasca demourile postate de mine. Daca se stabileste ca folosesc coduri (de demonstrat nu se poate demonstra) spun cu mana pe inima ca plec singur de pe server si nu mai revin vreodata.
Toate cele bune !
Sus In jos
Kaball
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
Kaball

Numarul mesajelor : 208
Localizare : Mandeville
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj
HOME: 10

MesajSubiect: Re: Banat pentru ca joc prea bine? -reloaded-   Banat pentru ca joc prea bine? -reloaded- EmptyJoi Apr 10, 2008 10:01 pm

=))))))) sincer ma bucur ca avem cu ce (inclusiv eu joc cu steam) dar ceea ce vad acolo e tragic si trebuiesc luate masuri ... in loc sa faceti numar de mesaje pe forum sa avansati in level cum se intampla pe alte forumuri cred ca ar fii mai bine sa ne uitam un pic unii la altii si sa ne dam seama ca trebuie gandit inainte de a vorbi sau a judeca pe cineva/ceva.
Este ce-a de a 2-a abatere a domnisorului tomoiu ceea ce pe mine nu ca ma irita... ma lasa "rece" ceea ce imi doresc este ca atunci cand vin de la munca si intru in steam si dau connect la server nu sa inceapa toti sa se certe si sa reclame povesti cu alba ca zapada ci sa dea dovada de profesionalism. Nu am dat ban (deobicei dau banIP) pentru jucatori ale caror statusuri sunt cu steam si mai frumos este ca in momentul in care ai steam original se vede frumos la "players list" cine are si cine nu ...
Sa va fac o mica povestioara intre VALVE si Counter Strice cu VAC ( Valve Anti Cheat )
1 "la mana" ... nu poti sa bagi cod pe steam indiferent de povestiile cu scufitza rosie ca ai putea si ca totusi esti pe steam ...
2 "la picior" ... in momentul in care incerci poti sa fii sigur ca te-ai usurat pe banii dati pe cont....
3 "la piept" ... conturiile de steam se afla usor din consola serverului ... tasta "~" locata in partea stanga sus a butoanelor pe care le apasati (exact sub butonul ESC)
4 "la cap" ... conturiile sunt unice si se poate face dovada usor daca este sau nu original (de calitate nu pacman si alte cacaturi) imi permit limbajul ca sunt in masura.
Asta numesc eu BURST-SHOT care se poate da prin perete chiar daca nu ai binduita tasta pt stats (exemplul ozy /me) ai intotdeauna sunetul de lovitura.
Cu respect ne vedem pe Orgie.Idle.Ro
Sus In jos
De_MooN
Starter
Starter
De_MooN

masculin
Numarul mesajelor : 293
Varsta : 42
Localizare : Blue Planet
Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :)))
Umor : Lipsa
Data de inscriere : 15/03/2008

Foaie de personaj
HOME: 10

MesajSubiect: Felicitari Ozy   Banat pentru ca joc prea bine? -reloaded- EmptyJoi Apr 10, 2008 10:07 pm

interesant post ..totusi recunosc ca si eu te banuiam de wall ..ca simplu user ce sunt sa nu mai inteleaga altii iar ca ma dau admin... ai demascat vocabularul lui @tomoiu ...care precizez ca nu sunt 20 de minute in care ma ruga sa ies de pe server ...nush motivul..probabil campania "No User" ...si fara sa-ti dai seama ai demascat vocabularul lui @Usb ..in screen-ul cu consola ... Citez: --->Usb: tomoiu iti faci laba acuma? ..care prieten @Usb mi-a dat si mie ban fara atentionare sau ceva ..dar din cate a inteles se da voie acum ...daca adminul considera ca userul e codat sa-i dea ban ..dar macar o atentionare ..sa sa spuna motivul..
nu mai zic nimic ca oricu m-a luat lumea la ochi ...
o sa fiu cu ochii pe tine @Ozy Smile)
Sus In jos
http://www.RomaniaInedit.us
aVi
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 18
Varsta : 104
Localizare : Absurdistan
Data de inscriere : 30/12/2008

MesajSubiect: Re: Banat pentru ca joc prea bine? -reloaded-   Banat pentru ca joc prea bine? -reloaded- EmptySam Ian 03, 2009 3:28 am

Frumos , sunt nou venit dar nu am ce face si am dat cu ochiul pe forum.

Se pare ca "Ozy" stie jocul asta pe care noi ne certam ca fraierii, Apropo se vede foarte clar si foarte

frumos cum doi dintre jucatorii cu acces au cuvinte vulgare. Cat despre poze (tinta alba, asta am remarcat frumos Laughing si eu o am la fel cei care vor aceeasi culoare da-ti comanda cl_crosshair_color "245 245 245" ) te-am adaugat in lista de steam cu toate ca tu ai avut alta vointa, apropo si mi-am adaugat in cfg bindul /me .

Nu cred ca trebuia sa postez dar a fost foarte frumos topicul baiatului. Am mai observat ca a plecat as fi dorit sa joc si eu cu el . ( un lucru nu mi-a placut la poze : Rezolutia cam mare ,evident glumesc este configul tau, asta e o comparatie cu al meu)

=======================================================================
As dori ca inainte ca adminul sa "traga in poze" un jucator , sa treaca in echipa spectatorilor,(evident la pc-ul lui sa fie si casti ) si sa vada daca are cod , sau cel mai bine sa faca demo ( in special celor cu tinta mai "saltareata") .Ca adminul sa cunoasca bine counter-strike-ul sa aiba ceva experienta astfel incat aim-ul sa nu se confunde cu reflexul, iar wall-ul cu instinctul.
=======================================================================

Toate trec asa se spune ,dar nimic nu trece fara sa lase urme!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Banat pentru ca joc prea bine? -reloaded-   Banat pentru ca joc prea bine? -reloaded- Empty

Sus In jos

Banat pentru ca joc prea bine? -reloaded-
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» harti noi reloaded
» Banat .... de ce ???
» Banat pe nedrept!!!
» BANAT FARA MOTIV !
» Banat pentru ca joc prea bine?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum