Urmand exemplul fratelui meu mai mic (baiatu cu kawasaki
) am sa fac si eu o reclamatie, un pic mai bine documentata (am inteles ce a patit el azi si am strans materiale)
Nume de joc: 0zy (in acest caz: 0zy # Can't touch this!)
Timp de joc: destul (undeva de la beta 5, acum multi ani... cred ca vreo 8-9 sau mai multi)
Varsta: aproape 25 (intr-o saptamana)
SteamUser: 0zy (don't add, am destui)
SteamID: STEAM_0:1:12563703
Motivul reclamatiei: ban (any reason?)
Adminul in cauza: nu stiu exact (posibil USB)
Ora: 23:17 (dupa ceasul meu 9 aprilie 2008)
Skill: nivel mediu chiar mai sus pe servere publice. Undeva low spre medium pe war.
Experienta: destula, atat ca admin cat si ca jucator (nu vreau sa fac reclama la alte servere)
Ok. V-am spus cate ceva despre mine ca sa va faceti o mica idee cam cine se afla in spatele "butoanelor".
Totul incepe pe harta "blestemata" fy_snow. Sa va explic cum sta treaba. Stiind ca in cel putin 75% din cazuri atat tero cat si CT sunt dati pe acceasi parte a hartii (stanga-dreapta) e foarte usor de apasat un perete prin diagonala (vedeti demo-urile atasate ). Folosirea comenzii "/me" bindata pe "mouse4" te ajuta foarte mult sa vezi daca ai nimerit sau nu prin peretele respectiv (bind mouse4 "say_team /me"). La fel... pe demo se va vedea cat de des folosesc aceasta comanda. Totul este combinat cu o pereche de casti destul de bune (volume 0.7) si un mouse laser Logitech G5 (sensitivity 1.9). Folosesc steam original, "in good standing" (a se vedea print - eram pe steam). Recunosc ca serverul este un pic "low skill" si asta ma face sa ma relaxez (no offence admins). Nu petrec enorm de mult pe serverul asta dar poate o voi face daca adminii isi vor schimba atitudinea. Stiu ce inseamna sa fii admin, stiu cu ce se mananca. 90% dintre voi nu va puteti numi admini (se vor simti cei care comenteaza pe tema asta). Sunteti doar niste copii care au primit pentru prima data in viata lor un pic de "putere". Aveti grija ca vi se urca la cap (iar o sa apara comentarii cred si aici). Nu inteleg de ce mi s-a dat ban daca totusi mi s-au facut poze si le-am prezentat (motivul e mai mult ca sigur wall, pentru ca "rupeam" peretii). Dar sa nu mai lungim vorba si sa lasam imaginile sa vorbeasca de la sine:
1. Dovada ca am STEAM si dovada ca eram pe steam cand am luat ban
2. Poza facuta de UsB si prezentata lui tomoiu (asa a vrut UsB) si vocabularul colorat al domnului tomoiu
3. DEMO-uri sa va dati toti cu parerea ce cod am (facute in momentul cand am luat ban)
DEMO 1 DEMO 2Va multumesc celor care ati avut rabdare sa cititi intregul meu post si celor care vor raspunde topicului meu.
Noapte buna ! (pff 12:45 AM deja)