orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

nu mai vreau admin EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

nu mai vreau admin

In jos 
+8
Andreea
De_MooN
}PiTiKu{
lucianu-Mezu
2pac
MyKy
BuSyK
3x3cutiv
12 participan?i
AutorMesaj
3x3cutiv
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 50
Varsta : 42
Localizare : tg-jiu gorj
Joburi/Distractii : plimbarile cu masina,fetele frumoase,cs-ul,pescuitul
Data de inscriere : 08/06/2008

nu mai vreau admin Empty
MesajSubiect: nu mai vreau admin   nu mai vreau admin EmptyVin Ian 30, 2009 4:04 pm

SALUTARE 2pac admini si playeri de pe orgie
in urma mai multor neplaceri cauzate din partea unor admni si playerilor de pe server doresc sa mi inchei activitatea de admin pe acest server.motivele ar fi:
1:prea multi admini
2:adminul am observat ca se ofera destul de usor din punctul meu de vedere
3:sunt admini toti cei care joaca de cateva luni pe server si au ceva ore jucate zilnic
4:in proportie de 40% dintre admini habar n au ce este cu ei pe aici (nu fac poze nu fac demo dau kick in loc de llama (7up) ban fara sa se precizeze motivul(usb:nu l includ in categoria mai sus precizata este un admini bun dar cu toane
5:sunt pusti care au dobandit acest status in urma insistentelor catre owner,dar nu fac nimik decat sa se laude k au admin frate
6:nu se intreaba colegul admin pentru a schimba harta (dorrys) o fac dupa cum doresc sau la insistenta prietenilor(2 3 amici k na ei au admini si ce mari sunt ei)
7:am admin de 6 luni si aici am ramas,intr-adevar nu am solicitat marire dar nici sa dai 2pac la altii gods care nici macar nu erau admini pe cand eu eram (narco)
8:majoritatea au status peste mine si nici macar nu joak pe jumatea mea (timp petrecut pe server) acelasi narco pot sa mentionez
Cei sus mentionati pot sa se supere pe mine dar asta este adevarul (o sa ma tina numai in kick si ban pt asta cand n o sa mai am admin) Smile)))
Numele 3x3cutiv n o sa mai apara pe server o sa intru cu alt nick,asa k 2pac te rog sa dai adminul meu cuiva care chiar merita nu la toti pustii care vor doar sa se laude cu el (sa faca treaba frate poze demo sa tina serverul in top)
jucati de placere nu de ciuda(cu coduri) k altii au skill si voi nu totul incepe de jos si oricum cs nu va aduce bani sau faima(poate dak ai 15 ani si vrei sa te lauzi k esti bun)
MULTUMESC 2pac pentru sansa oferita de a admina pe serverul tau!
RESPECT 2pac admini playeri!!!!!! Arrow Arrow Arrow
Sus In jos
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin
Numarul mesajelor : 333
Varsta : 34
Localizare : iasi
Data de inscriere : 15/12/2007

nu mai vreau admin Empty
MesajSubiect: Re: nu mai vreau admin   nu mai vreau admin EmptyVin Ian 30, 2009 4:56 pm

pacat ca orgie pierde un admin si un jucator asa bun Wink ... nu vreau sa se supere nimeni pe mine dar ii dau dreptate Razz . respect 3x3cutiv Wink bafta!
Sus In jos
MyKy
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 155
Varsta : 30
Joburi/Distractii : CS :X:X fifa
Data de inscriere : 15/04/2008

nu mai vreau admin Empty
MesajSubiect: Re: nu mai vreau admin   nu mai vreau admin EmptyVin Ian 30, 2009 5:03 pm

cu 3x3 mam inteles de fiecare data bine....nu am avut nici un conflict cu el... imi pare rau ca a tb sa ajunga aici sper sa mai ramana printre noi...

-=-Respect OrGiEcS Mad iDlE Mad Ro-=-
Sus In jos
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin
Numarul mesajelor : 434
Varsta : 41
Localizare : Jamaica
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj
HOME: 10

nu mai vreau admin Empty
MesajSubiect: Re: nu mai vreau admin   nu mai vreau admin EmptyVin Ian 30, 2009 6:35 pm

Chiar are foarte mare dreptate ... si singurul vinovat sunt eu /..... / doar eu am dat accesele.

Acum ca tot veni vorba ia uitati-va la cererile de admin. La toate. Si calculati-va la cati ati zis voi DA DA DA da-i admin!

In fine ... ca o masura necesara (pentru a nu renunta toti adminii buni ce kiar au (si au avut) grija de server) in curand vom avea foarte putina lume cu acces.
Pe forum va voi explica pentru fiecare in parte de ce mai are sau nu acces.
Cei ce vor ramane fara acces sa stea linistiti ca vor avea un slot rezervat (daca mai vor sa intre pe Orgie).
Cei ce vor ramane cu acces si din orice motiv (renunta ei, fac o boacana...) nu vor mai primi inapoi accesul si nici slot.

Nu fac asta pentru a face un rau cuiva (nu-s genu`) ci doar pentru a face un bine serverului.
Sus In jos
http://www.orgie.sapte.ro
lucianu-Mezu
Starter
Starter
lucianu-Mezu

masculin
Numarul mesajelor : 30
Varsta : 38
Localizare : IASI
Joburi/Distractii : CS
Umor : aaaaa
Data de inscriere : 30/07/2008

Foaie de personaj

nu mai vreau admin Empty
MesajSubiect: Re: nu mai vreau admin   nu mai vreau admin EmptyVin Ian 30, 2009 6:56 pm

bine spus 2pac de`acord cu tine , chiar dak voi fi si eu "penalizat" nu`i problema , numai sa ramana adminii care joaca zilnic cs pe serv, nu care intra din an in paste .
Sus In jos
http://www.cucu-gol.ro
}PiTiKu{
Starter
Starter
}PiTiKu{

masculin
Numarul mesajelor : 71
Varsta : 34
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Frec Menta
Data de inscriere : 07/07/2008

Foaie de personaj

nu mai vreau admin Empty
MesajSubiect: Re: nu mai vreau admin   nu mai vreau admin EmptyVin Ian 30, 2009 7:31 pm

hmz dupa cum a spus 3x3cutiv ... are foarte mare dreptate ... si de accea doresc si eu ami retrage adminul doarece parerea mea l`am luat cam "degeaba" mai ales direct godz peste multzi admini care sunt mult mai vechi ca mine pe server ... nu va facetzi griji de jucat am sa mai joc pe server ... mai rar cred se apropie si bacul am de invatzat ... dar ce sa fac asta este ... la fel ca si 3x3cutiv iti multumesc mult pt admin si pentru sansa de a admina pe orgie !!! app doresc retragerea pentru ca sunt si unii admini care nu prea ma "inghit" Smile intelegetzi voi ce vreau sa zic ... va urez bafta si spor la adminat in continuare si nu mai da adminele aja ushor ... si nici slot "moka" Wink lasa`i sa faca 2 3 saptamani pt slot si pe urma ii promivezi tu daca crezi ca merita si joaca constant Wink no bine atata am avut de zis v`am putat pe portofele Smile have fun
Sus In jos
http://Radio69Romania.Ro
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin

Foaie de personaj

nu mai vreau admin Empty
MesajSubiect: Re: nu mai vreau admin   nu mai vreau admin EmptyVin Ian 30, 2009 7:33 pm

NEXT?!

M-am uitat la toata lumea ce "activitate" a avut in luna ianuarie si accesele ar arata asa:

Elites
m@rlboro
uSb
BuSyK

Gods
de_moon

SemiGods
Myky
toxic

Moderators
talibanu
3x3cutiv
Alina20cm/s

Admins
lucianu-Mezu
SmekLEU

Helpers
pac pac butoane
7UP

Executiv mai e in lista pentru ca mi-a zis pe mess ca s-a razgandit...

Vom vedea ce-o fi ....
Sus In jos
De_MooN
Starter
Starter
De_MooN

masculin
Numarul mesajelor : 293
Localizare : Blue Planet
Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :)))
Umor : Lipsa
Data de inscriere : 15/03/2008

Foaie de personaj

nu mai vreau admin Empty
MesajSubiect: Re: nu mai vreau admin   nu mai vreau admin EmptyVin Ian 30, 2009 8:11 pm

de acord cu 3x3cutiv ... judecand dupa timpul petrecut el se situeaza dupa m@rlboro ... poi daca ai scoti lui accesul mi-l scoti si mie ..au am precizat ca nu mai pot intra acum cu examenele astea si am si casa in renovari ... dar acum pe buna dreptate ... lasa-l pe el si ia-mi mie dar si lui narco adminul ...ca tare "nesuferit" mai e omuletul ala ... stie el prea bne de ce ...

Respect!!!

Ps: 3x3cutiv daca renunti la admin si eu raman cu el iti iau ip-ul si te tin numai in banuri ... lol! What a Face

pffff...am vazut acum postul lui 2pac ... asa 3x3cutiv ..ma bucur ca te-ai razgandit ...si in seara asta am sa intru sa va mai rup putin ...asta asa sa nu uitati ca mai exist .. Twisted Evil
Sus In jos
http://www.RomaniaInedit.us
Andreea
Starter
Starter
Andreea

feminin
Numarul mesajelor : 130
Varsta : 32
Joburi/Distractii : Play CS
Umor : :Xprima
Data de inscriere : 28/02/2008

nu mai vreau admin Empty
MesajSubiect: Re: nu mai vreau admin   nu mai vreau admin EmptyVin Ian 30, 2009 8:18 pm

lol! Neutral cum doritzi
Sus In jos
http://deea-gaby.hi5.com
Niko
Starter
Starter
Niko

feminin
Numarul mesajelor : 153
Data de inscriere : 01/05/2008

nu mai vreau admin Empty
MesajSubiect: Re: nu mai vreau admin   nu mai vreau admin EmptyVin Ian 30, 2009 8:58 pm

eu nu am nimic de obiectat:P recunosc k nu joc prea mult pe orgie nu k am vreo ocupatie sau alte minciuni care le scot altii "k vezi frate muncesc k is plecat din localitate si altele se stiu ei care gasesc scuze k nu au orele toate pe org...

vom vedea ce o fi:P
Sus In jos
Niko
Starter
Starter
Niko

feminin
Numarul mesajelor : 153
Data de inscriere : 01/05/2008

nu mai vreau admin Empty
MesajSubiect: Re: nu mai vreau admin   nu mai vreau admin EmptyVin Ian 30, 2009 9:01 pm

aaa si apropo is de acurd cu 3x3cutiv PREA MULTI ADMINI nu conteaza care si cum ii scoti sa ramana cei care merita si sincer narco nu merita deloc chear nu am nimic cu el!!sa nu se inteleaga gresit dar intra f rar pe serv si nu il vad facand poze si demo'uri poate tu nu ii scoti accesul k e vechi pe server si k are acces de mult timp
Sus In jos
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin

Foaie de personaj

nu mai vreau admin Empty
MesajSubiect: Re: nu mai vreau admin   nu mai vreau admin EmptyVin Ian 30, 2009 9:39 pm

PS: eu nu am stat niciodata sa va caut voua nod in papura de ce nu jucati pe server sau mai stiu eu ce. Ati fost plecati in vacante ati avut examene...... n-am zis eu nimic dar e prea de tot:

nu mai vreau admin Adminimi4.th

am cenzurat numele si ip-ul serverului pt a nu se supara cei cei administreaza acel server (poate chiar cei 3 lol! )

Era mult mai de bun gust sa ziceti precum cei 2 frate nu mai vreau sa joc pe orgie si nu era nimic..... dar nu mai ziceti "frate sper sa nu imi scoti adminu ..... " de ce "speri" sa nu iti scot adminu daca nu iti place sa joci pe Orgie?
Sus In jos
pac pac butoane
Starter
Starter
pac pac butoane

masculin
Numarul mesajelor : 13
Varsta : 38
Data de inscriere : 14/12/2008

nu mai vreau admin Empty
MesajSubiect: RE   nu mai vreau admin EmptyVin Ian 30, 2009 9:49 pm

100% adevarat...BV 3x3cutiv....yo apreciez ce ai facut....era timpul sa faca cineva ceva

HAI CU RESTRUCTURARILE!!! indiferent de cine pierde shi cine ishi pastreaza accesul.....tot ce e mai bine pt sv

NO OFFENSE!!! PEACE
Sus In jos
De_MooN
Starter
Starter
De_MooN

masculin
Numarul mesajelor : 293
Localizare : Blue Planet
Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :)))
Umor : Lipsa
Data de inscriere : 15/03/2008

Foaie de personaj

nu mai vreau admin Empty
MesajSubiect: Re: nu mai vreau admin   nu mai vreau admin EmptyVin Ian 30, 2009 9:53 pm

pfff ... Remove Acces!!! Evil or Very Mad
Sus In jos
http://www.RomaniaInedit.us
Andreea
Starter
Starter
Andreea

feminin

nu mai vreau admin Empty
MesajSubiect: Re: nu mai vreau admin   nu mai vreau admin EmptyVin Ian 30, 2009 9:57 pm

nu am spus ca sper sa nu imi scoti adminul! deodata ce pe orgie nu am loc..caut alt server pe care sa imi petrec timpul:P Corect?
si nu suntem singurii;) care fac asta! cade pacatu pe noi ....that's all ciao:-h
Sus In jos
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin

Foaie de personaj

nu mai vreau admin Empty
MesajSubiect: Re: nu mai vreau admin   nu mai vreau admin EmptyVin Ian 30, 2009 10:05 pm

pfff

Andreea, tu ca admin (si ceilalti) aveti 2 sloturi rezervate.

Cand serverul e full : 24/24 mai pot intra inca 2 admini deci 26/24

Sincer nu am vazut nicodata 26 .

Daca vreti va dau si eu o lista de servere pe care sa intrati.
Sus In jos
faKeen
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 1
Varsta : 44
Localizare : tarebaga
Data de inscriere : 22/12/2008

nu mai vreau admin Empty
MesajSubiect: Re: nu mai vreau admin   nu mai vreau admin EmptyVin Ian 30, 2009 10:10 pm

ma ce sufera unii Smile). Mai lasati ma cs-u' see ya
Sus In jos
costand3l
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 4
Varsta : 37
Data de inscriere : 10/12/2008

nu mai vreau admin Empty
MesajSubiect: Re: nu mai vreau admin   nu mai vreau admin EmptyVin Ian 30, 2009 10:15 pm

vreau admin Smile)))))
Sus In jos
MyKy
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 155
Varsta : 30
Joburi/Distractii : CS :X:X fifa
Data de inscriere : 15/04/2008

nu mai vreau admin Empty
MesajSubiect: Re: nu mai vreau admin   nu mai vreau admin EmptyVin Ian 30, 2009 10:16 pm

suport consecintele daca am gresit cu ceva...dar eu cred ca daca mai joc pe un srv asta nu ins ca aici nu mai int sau ....
Sus In jos
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin

Foaie de personaj

nu mai vreau admin Empty
MesajSubiect: Re: nu mai vreau admin   nu mai vreau admin EmptyVin Ian 30, 2009 10:17 pm

De_MooN a scris:
pfff ... Remove Acces!!! Evil or Very Mad

Nu dau frate nici un remove, dar vreau sa inteleaga faptul ca prin faptele lor, prin tot ceea ce fac pe server arata cat de responsabili au fost in momentul in care au cerut admin.

Aici nu ma refer la cei pe care i-am intrebat eu daca vor admin(acolo eu am fost de vina pig )

CA o concluzie: TOTI AU ACCESUL PE CARE IL AVEAU SI CU O ZI IN URMA SI IL VOR AVEA IN CONTINUARE PANA CAND VOR ZICE EI "gata"

O sa va las si un anunt la anunturi imp.
Sus In jos
Andreea
Starter
Starter
Andreea

feminin

nu mai vreau admin Empty
MesajSubiect: Re: nu mai vreau admin   nu mai vreau admin EmptyVin Ian 30, 2009 10:18 pm

deacord cu myky. atata timp cat imi fac treaba pe sv asta nu inseamna ca nu am voie sa intru pe alt sv. asta nu se cheama tradare;):-h
Sus In jos
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin

Foaie de personaj

nu mai vreau admin Empty
MesajSubiect: Re: nu mai vreau admin   nu mai vreau admin EmptyVin Ian 30, 2009 10:23 pm

Andreea a scris:
deacord cu myky. atata timp cat imi fac treaba pe sv asta nu inseamna ca nu am voie sa intru pe alt sv. asta nu se cheama tradare;):-h

Eu nu vad nimic rau in a juca pe alte servere.
Sa inteleg ca voi faceti colectie de admine? cand aveti dubluri faceti si schimb?

Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

App narco din poza cica nu e narco al nostru Very Happy
Sus In jos
Andreea
Starter
Starter
Andreea

feminin

nu mai vreau admin Empty
MesajSubiect: Re: nu mai vreau admin   nu mai vreau admin EmptyVin Ian 30, 2009 10:25 pm

nu am admin decat pe orgie (sau aveam )... si nu fac nici'o colectie.nici nu dau nimic la schimb , a fost o faza de moment si atat! punct
Sus In jos
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin

Foaie de personaj

nu mai vreau admin Empty
MesajSubiect: Re: nu mai vreau admin   nu mai vreau admin EmptyVin Ian 30, 2009 10:38 pm

boon asa.

Cred ca ar trebui sa inchidem topicul
Sus In jos
Continut sponsorizat

nu mai vreau admin Empty
MesajSubiect: Re: nu mai vreau admin   nu mai vreau admin Empty

Sus In jos

nu mai vreau admin
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare