orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

la revedere 3x3cutiv EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

la revedere 3x3cutiv

In jos 
AutorMesaj
3x3cutiv
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 50
Varsta : 42
Localizare : tg-jiu gorj
Joburi/Distractii : plimbarile cu masina,fetele frumoase,cs-ul,pescuitul
Data de inscriere : 08/06/2008

la revedere 3x3cutiv Empty
MesajSubiect: la revedere 3x3cutiv   la revedere 3x3cutiv EmptyDum Feb 01, 2009 2:20 pm

va salut pe toti
chiar am vrut sa renunt la admin pe orgie,dar dupa postul lui 2pac si discutia avuta mi am schimbat parerea.Totusi am intrat cu alt nick
( !z@b3l@)pe server sa vad cum se comporta adminii si nu am fost deloc multumit,chiar dezamagit din partea celor noi .in urma banului primit aseara de la de_moon cand mi au fost solicitate poze si am zis k mai bn le postez pe forum decat sa i dau adresa de mess am luat ban (pozele au fost solicitate o singura data)-recunosc greseala mea si a kick-ului de azi de la lucianu-miezu in urma insistentelor de a face poze unui player m am decis sa nu mai adminez.vad k sunt destui admini care si fac treaba(pacat de server)in special astia mai mici care fac o poza din an in paste.
asa k 2pac imi cer scuze dak te am pus sa mi fac schimbarile pe noul nick dar decizia mea este finala.
VA SALUT CU RESPECT!!! Arrow Arrow Arrow
Sus In jos

la revedere 3x3cutiv
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» la revedere 3x3cutiv
» Cerere admin:
» cerere admin
» cerere helper dr0guletz
» Cel mai important REGULI ADMINI