3x3cutiv Starter
Numarul mesajelor : 50 Varsta : 42 Localizare : tg-jiu gorj Joburi/Distractii : plimbarile cu masina,fetele frumoase,cs-ul,pescuitul Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: la revedere 3x3cutiv Dum Feb 01, 2009 2:20 pm | |
| va salut pe toti chiar am vrut sa renunt la admin pe orgie,dar dupa postul lui 2pac si discutia avuta mi am schimbat parerea.Totusi am intrat cu alt nick ( !z@b3l@)pe server sa vad cum se comporta adminii si nu am fost deloc multumit,chiar dezamagit din partea celor noi .in urma banului primit aseara de la de_moon cand mi au fost solicitate poze si am zis k mai bn le postez pe forum decat sa i dau adresa de mess am luat ban (pozele au fost solicitate o singura data)-recunosc greseala mea si a kick-ului de azi de la lucianu-miezu in urma insistentelor de a face poze unui player m am decis sa nu mai adminez.vad k sunt destui admini care si fac treaba(pacat de server)in special astia mai mici care fac o poza din an in paste. asa k 2pac imi cer scuze dak te am pus sa mi fac schimbarile pe noul nick dar decizia mea este finala. VA SALUT CU RESPECT!!! | |
|