| la revedere 3x3cutiv | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
3x3cutiv Starter
Numarul mesajelor : 50 Varsta : 42 Localizare : tg-jiu gorj Joburi/Distractii : plimbarile cu masina,fetele frumoase,cs-ul,pescuitul Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: la revedere 3x3cutiv Dum Feb 01, 2009 2:20 pm | |
| va salut pe toti chiar am vrut sa renunt la admin pe orgie,dar dupa postul lui 2pac si discutia avuta mi am schimbat parerea.Totusi am intrat cu alt nick ( !z@b3l@)pe server sa vad cum se comporta adminii si nu am fost deloc multumit,chiar dezamagit din partea celor noi .in urma banului primit aseara de la de_moon cand mi au fost solicitate poze si am zis k mai bn le postez pe forum decat sa i dau adresa de mess am luat ban (pozele au fost solicitate o singura data)-recunosc greseala mea si a kick-ului de azi de la lucianu-miezu in urma insistentelor de a face poze unui player m am decis sa nu mai adminez.vad k sunt destui admini care si fac treaba(pacat de server)in special astia mai mici care fac o poza din an in paste. asa k 2pac imi cer scuze dak te am pus sa mi fac schimbarile pe noul nick dar decizia mea este finala. VA SALUT CU RESPECT!!! | |
|
| |
lucianu-Mezu Starter
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 38 Localizare : IASI Joburi/Distractii : CS Umor : aaaaa Data de inscriere : 30/07/2008
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: la revedere 3x3cutiv Dum Feb 01, 2009 2:30 pm | |
| mdea , pacat de tine exe k eshti baiat bun , in leg cu kick-ul dat de mine azi ti-am explicat si pe serv dar nu vrei sa intelegi (mi sa cerut sa face-m poze la un player , iam dat blind nu a avut nimic se ruga de admini sa-i scoatem blind-u , presupun k exe nu a vazut asta , cand iam spus sa-si vada de joc ca nu are nimic acel player a inceput sa ma ia la misto pe noi admini, k avem degeaba admini si k trebuia sa-i dau llama nu kick (dupa cum am si spus nu am acces la llama si de asta am parcurs la kick k sa incetezi cu "cuvinte de lauda" la admini) atata timp cat ai admin si ai vz k eu sunt "incapabil" pt tine k sa verific un player trebuia sa te loghezi si sa rezolvi situatia , Myky a vz discutia noasrta si dupa cum ai vz mie mi-a dat dreptate , dar dak u eshti incapatanat n`am ce`ti face . | |
|
| |
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
| Subiect: Re: la revedere 3x3cutiv Dum Feb 01, 2009 2:41 pm | |
| poi da... frumoasa replica ai avut cand ti-am cerut pozele ...
Citez: "Mai Bine Le Postez Pe Forum Decat Sa-Ti Dau Tie Id-ul"
te-am sfatuit sa le postezi pe forum si ti-am dat banip
ma asteptam la ma multe de la tine ..dar tind sa cred ca esti un copil fara minte care nu stie ce vrea ...eu consider ca am procedat corect .. tu ce ai fi facut???
vad ca esti nemultumit de adminii astia "noi" dara tin sa pecizez ca adminii astia "noi" petrec mai mult timp pe server mai mult decat 80% din adminii "vechi" ...dar asta e alta poveste ... tu esti nemultumit ca exista acesti admini "noi" degeaba sunt admini vechi daca nu sunt pe server ... eu raman la ideea restructurarilor ..chiar daca sunt si eu printre ei ...eu joc de placere ..nu pt. interes... si pot la fel de bine sau chiar mai bine sa joc si fara admin ...
Ps: am scris sa dai pozele cu tsay ..ai raspuns si ai raspuns asa cum ai facut-o ... te incalzea cu ceva daca le ceream de 20 de ori ... o fac pana raspunzi ..ai raspuns din prima ..Sanatate!!! | |
|
| |
}PiTiKu{ Starter
Numarul mesajelor : 71 Varsta : 34 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Frec Menta Data de inscriere : 07/07/2008
| Subiect: Re: la revedere 3x3cutiv Dum Feb 01, 2009 3:31 pm | |
| sunt netru ca sa inteleaga absolut totzi !!! totzi atzi inteles ca tzin cu 3x3cutiv nu eram pe serv nush ce s`o intamplat dar fie
Ultima editare efectuata de catre }PiTiKu{ in Dum Feb 01, 2009 4:50 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
3x3cutiv Starter
Numarul mesajelor : 50 Varsta : 42 Localizare : tg-jiu gorj Joburi/Distractii : plimbarile cu masina,fetele frumoase,cs-ul,pescuitul Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: MAI FACI SI MISTO Dum Feb 01, 2009 4:23 pm | |
| unde ai scris tu luciane k i ai dat blinduri la playerul respetiv? arata mi in consola? posteaza pe forum numai da in diverse am avut dreptate in ceea ce am afirmat voi astia noi faceti poze din an in paste si va gasiti voi sa dati kick si ban si de_moon ai vzt k mi s u fkt poze de cateva ori si ce ai zis sa faci si tu sa fii mai cu mot k le stii mai bn decat ceilalti nu puteai sa intrebi cine sun si ce i cu mine pe server k jucam de 2 3 zile cu nickul respectiv.oricum suntem amatori cu adminatul dak nu stiti se da cel mai grav slay pt ce acuza lucian nu kick vreau sa vad in consola luciane k ai zis de bindurile alea. fa ma sa cad eu de prost si posteaza eu n am vzt sa fi scris ceva,dak nu ai amx cel putin puteai sa scrii de mai multe ori sa vada si orbu de mine.eu nu acuz pe nimeni k nu si face treaba ci numai k n o face cum trebuie | |
|
| |
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
| Subiect: Re: la revedere 3x3cutiv Dum Feb 01, 2009 4:29 pm | |
| poate ca nu m-a dus capul sa intreb ...asa suntr eu mai prost ..e bine ca esti tu despept si le stii pe toate ...hai lasa-ne ca vad ca suferi ... eu am facut poze playerului !z@bela sau ceva de genu nu lui 3x3cutiv ...acum eu daca intru cu alt nick inseamna ca nu trebuie sa-mi faca nimeni poze ..poi nu mai facem la nimeni ca de..poate e 3x3cutiv ..cine stie ...de unde era sa stiu ca esti tu ..eu am procedat corect asa ca inchei subiectul ...
Ps: 2pac da-i owner ca vad ca din cauza asta sufera ... | |
|
| |
lucianu-Mezu Starter
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 38 Localizare : IASI Joburi/Distractii : CS Umor : aaaaa Data de inscriere : 30/07/2008
| Subiect: Re: la revedere 3x3cutiv Dum Feb 01, 2009 4:42 pm | |
| exe dak ashi putea sa vad ceea ce am discutat in consola ti`asi arata cu cea mai mare plaere , asta e prob ta k nu ai vaz , exact cum a zis si de_moon atata timp cat nu shtiu cine eshti cu acel nume nu era necesar sa-ti dau tie explicatii , dak erai logat iti dadeam explicatii cu cea mai mare placere , K!nley a vz cand am scris k iam dat blind si nu are nimic , dak u nu ai vz n`am ce sa`ti fac.... | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: Re: la revedere 3x3cutiv Dum Feb 01, 2009 6:24 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: la revedere 3x3cutiv | |
| |
|
| |
| la revedere 3x3cutiv | |
|