orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin

In jos 
+6
lucianu-Mezu
2pac
[Geoka]
BuSyK
uSb
Alinush
10 participan?i
AutorMesaj
Alinush
Starter
Starter
Alinush

feminin
Numarul mesajelor : 4
Varsta : 36
Localizare : Botosani
Data de inscriere : 20/01/2009

Foaie de personaj
HOME: 10

Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin Empty
MesajSubiect: Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin   Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin EmptyMar Feb 03, 2009 1:34 am

De obicei nu fac reclamatii sau alte sesizari dar asta m-a deranjat f tare!nu e prima data si am zis sa nu ma mai consum,in fine.Ideea e ca dupa votul meu de schimbare de harta la SFARSITUL altei harti,dupa nici ~10 min de cand a inceput noua harta(de_nuke),preferintele lui Busyk de a juca surf_green a rezultat cu un nou vote a acestei harti ignorand harta in curent de parca votul meu de dinainte nici nu a contat...ca si cum el era singurul pe server adminand la aceea ora cu drepturi superioare fata de toti adminii.Mai pe scurt rog sa se clarifice problemele de genul asta(constante si ignorate).Multumesc pentru intelegere!
Sus In jos
uSb
Starter
Starter
uSb

masculin
Numarul mesajelor : 112
Joburi/Distractii : Sex:))) Bautura:)) Cs:X etc.
Data de inscriere : 09/12/2007

MesajSubiect: mda..   Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin EmptyMar Feb 03, 2009 12:56 pm

Eu atata va zic scoateti harta asta k iar ies discutii certuri:)...se stie si dinainte cum a fost:)...hai sa nu dam motive ptr alte discutii k si asa au fost destule nu cred k mai nev de inca un motiv!...De cand sa pus numa surf vor sa se joace:)jucam surf toata ziua?
Sus In jos
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin
Numarul mesajelor : 333
Varsta : 34
Localizare : iasi
Data de inscriere : 15/12/2007

MesajSubiect: Re: Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin   Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin EmptyMar Feb 03, 2009 12:57 pm

wow .... Alina Neutral nu am schimbat harta dupa placerea mea Wink am schimbato pentru ca lumea a vrut un vot cu surf daca iti aduci bine aminte Wink in fine ...eu stiu ca un admin da la vot ce cere lumea de pe server ...usb ce ai ma?Neutral unde se joaca toata ziua? daca nu va place mapa e problema voastra fratilor nu stiti so jucati de aia ... lol! in fine mai jucam si noi ceva diferit.... sincer o spun mi sa acrit sa joc aceeasi mapa de 10 ori intr-o ora ... daca nu de mai multe ori... sunt 5 mape care se repeta pe server NON STOP deci? hai sa fim seriosi.acu Marian decide bft all
Sus In jos
[Geoka]
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 20
Varsta : 33
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 22/12/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin   Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin EmptyMar Feb 03, 2009 1:22 pm

Chiar dak nu mai joc pe orgie mai dau cate o vizita pe forum si sunt de acord cu uSb ....sa se scoata harta aia surf_green pt ca e o harta super naspa si o sa iasa iar certuri cum au mai fost ..!! respect Razz
Sus In jos
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin
Numarul mesajelor : 434
Varsta : 41
Localizare : Jamaica
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin   Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin EmptyMar Feb 03, 2009 1:30 pm

am ajuns iar aici?
Sus In jos
http://www.orgie.sapte.ro
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin

MesajSubiect: Re: Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin   Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin EmptyMar Feb 03, 2009 2:21 pm

lasati`o balta.... scoateo Mariane si gata ... ei zic k e nasola frate dak ai sti so joci nu ar mai fi asa.... la inceput si eu ziceam asta da am invatato cu timpu si acu nu mi se pare delok nasoala.... e mai bine sa se joaca 5 mape NON STOP ... in loc sa se mai joace si ceva diferit... imi cer scuze k te`am batut la cap Mariane so bagi din nou.... am facuto pentru ca lumea intreba de ea... bft
Sus In jos
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin   Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin EmptyMar Feb 03, 2009 7:07 pm

Busyk tu deviezi de la subiect aici nu se discuta de o harta anume ci ca tu ai schimbat o alta harta la cateva minute dupa ce alina a dat la vot si a iesit o alta harta.

Ma *** in ea de surf green si pana la urma kiar o scot (dar nu din motivul asta) asta ar insemna daca ai fi schimbat din inferno in d2 sa scot d2?

Nu, discutia era cu privire la alt aspect.

Daca voi va "mancati" intre voi am ajuns rau.
Sus In jos
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin

MesajSubiect: Re: Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin   Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin EmptyMar Feb 03, 2009 7:34 pm

bn cum zici u Wink :-h
Sus In jos
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin   Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin EmptyMar Feb 03, 2009 7:38 pm

ma iei la misto ?
Sus In jos
lucianu-Mezu
Starter
Starter
lucianu-Mezu

masculin
Numarul mesajelor : 30
Varsta : 38
Localizare : IASI
Joburi/Distractii : CS
Umor : aaaaa
Data de inscriere : 30/07/2008

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin   Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin EmptyMar Feb 03, 2009 8:30 pm

Aici Alina are dreptate chiar daca playerii vor alta harta deodata ce au ales o harta sa se joiaca pana la sfarsit apoi sa se dea la vot .... parerea mea .Si inca ceva, atunci cand un admin vrea sa dea la vot o alta harta, sa vb si cu ceilalati admin sa se dea cu parerea la urmatoarea harta care urmeaza la vot , ... adik pe scurt sa fie comunicare la schimbarea une-i harti ... asta e tot o parerea de`a mea ... ms Very Happy
Sus In jos
http://www.cucu-gol.ro
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin

MesajSubiect: Re: Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin   Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin EmptyMar Feb 03, 2009 8:49 pm

nu te iau la misto Mariane. lucian ia zi si mie decat ori am schimbat eu harta fara sa intreb adminii sau jucatorii? alina si tu la fel zimi. eu tot timpul intreb ce mapa punem... cu toate ca asi vrea sa fiu si eu intrebat ce mapa punem.... cateodata nici nu ma intreaba nimeni nimik si se da la vot :-j in fine
Sus In jos
De_MooN
Starter
Starter
De_MooN

masculin
Numarul mesajelor : 293
Varsta : 42
Localizare : Blue Planet
Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :)))
Umor : Lipsa
Data de inscriere : 15/03/2008

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin   Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin EmptyMar Feb 03, 2009 10:17 pm

Parerea Mea!!!

eu zic ca adminul care e gasit pe server are drepturile mai mari ...

De Ce??? Question Question Question

Judecand Logic ... acum 2 zile am stat 11 h pe server ... intra 2pac(exemplu--> sa nu imi aud vorbe ca zic de un admin anume) si are el chef sa dea la vot dust2 care se jucase cu 1 harta in urma ..sa zicem ... si playeri incep sa urle... "ba asta a fost ..ba bagati si altceva "

deci logic cel care e gasit pe server poate fi intrebat ce harti au fost si daca ai permite sa dea el urmatorul vot...parerea mea ...indiferent daca e el admin sau intangibil ...

Ps: pfff nush ce a fost in capul meu cand am scris topicul asta ...dar sper ca intelegeti ce am vrut sa spun ... albino
Sus In jos
http://www.RomaniaInedit.us
3x3cutiv
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 50
Localizare : tg-jiu gorj
Joburi/Distractii : plimbarile cu masina,fetele frumoase,cs-ul,pescuitul
Data de inscriere : 08/06/2008

MesajSubiect: :)))   Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin EmptyMar Feb 03, 2009 10:36 pm

nu dau drepate nimanui,dar in opinia mea adminul care vrea sa dea votul trebuie sa si intrebe colegii (aminii) in legatura cu modificarea ce o sa survina
si regula adminilor: cu arme ai voie sa tragi din baza dar cu awp nu (regula de kkt scuzati expresia) jocul este free; de ce este voie cu arme si cu awp nu (ma refer la killurile facute atunci cand playerii iasa dun baza nu la cele realizate cand acestia sunt jos) cu alte cuvinte dak raman cu awp la sfarsitul rundei il fac la altu cadou k poate nu ajung sa mi iau alta arma
JOCUL ESTE FREE asa k regulile pe care le impuneti sunt abuzive si ''ilegale'' din punctul meu de vedere
Sus In jos
De_MooN
Starter
Starter
De_MooN

masculin
Numarul mesajelor : 293
Localizare : Blue Planet
Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :)))
Umor : Lipsa
Data de inscriere : 15/03/2008

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin   Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin EmptyMar Feb 03, 2009 10:50 pm

presupun ca te referi la harta surf_green

parere: daca 2 teroristi iau awp-uri si se baricadeaza in baza ... harta se va termina la sfarsitul timpului ..nu al playerilor ...
Sus In jos
http://www.RomaniaInedit.us
lucianu-Mezu
Starter
Starter
lucianu-Mezu

masculin
Numarul mesajelor : 30
Localizare : IASI
Joburi/Distractii : CS
Umor : aaaaa
Data de inscriere : 30/07/2008

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin   Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin EmptyMier Feb 04, 2009 7:25 am

BuSyK eu nu zice-am de tine sau de altii admini, eu zice-am in general k ar fii bine sa fie comunicare intre admini la schimbarea une-i harti , de obicei nu prea este , cel putin cand sunt eu pe serv .
Sus In jos
http://www.cucu-gol.ro
ZaDan
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
ZaDan

masculin
Numarul mesajelor : 122
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 06/05/2008

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin   Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin EmptyMier Feb 04, 2009 9:12 pm

Eu propun ... ca sa nu mai existe discutii ... sa facem serverul doar de de_dust2 lol!

Sau mai bine Mariane baga un plugin de vot cu hartile standard si gata ai rezolvat si problema cu repetatul hartilor si cu discutiile pe tema asta Basketball
Sus In jos
MyKy
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 155
Varsta : 30
Joburi/Distractii : CS :X:X fifa
Data de inscriere : 15/04/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin   Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin EmptyMier Feb 04, 2009 9:54 pm

era un plugin nush cum se cheama cand scriai /maps iti apareau ultimele 5 harti jucate:) eu zic ca ar fi folositor:)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin   Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin Empty

Sus In jos

Reclamatie:schimbare de harta dupa placerea unui admin
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Reclamatie
» Reclamatie Admin
» Reclamatie Admin CENZURAT!
» Reclamatie
» reclamatie rdk

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum