| Reclamatie Admin CENZURAT! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Trigun Starter
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 05/02/2009
| Subiect: Reclamatie Admin CENZURAT! Joi Feb 05, 2009 6:41 pm | |
| poate sa zica cine vrea ce vrea copilu asta are ceva la cap ....
ma tot ameninta dinainte sasi ia admin cami da ban si pana la urma mia dat p nici un motiv nu vreau sa ma laud da eu am avut 3 ani server si aqu am asa
- Cod:
-
pe 2 servere Owner pe unu god pe inca unu stil pgl semi-god
si inca cateva ... nus disperat de cs chair nu prea ma mai intereseaza dar de cand joc cs nam vazut un admin mai batut in cap decat el...
dak vreti fac un sondaj care il suporta pe smekleu si care nu la ce talente are cred ca o sa ramana pe 0 doar pt ca e admin lar mai salva 1 sau 2
| |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: Reclamatie Admin CENZURAT! Joi Feb 05, 2009 7:33 pm | |
| Am precizat ca cine jigneste pe forum sau server va fi banat. si eu am asa - Cod:
-
pe 199 servere Owner pe 20003 god pe inca 200 stil pgl Owner
Ma crezi? | |
|
| |
Trigun Starter
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 05/02/2009
| Subiect: Re: Reclamatie Admin CENZURAT! Joi Feb 05, 2009 7:48 pm | |
| pai bn ca nu ma credeti nici nu trebe doar am vrut sa zic ca nam mai intalnit fenomen ca ala atata tot...
o sa dau un edit post sa sterg acolo ca nu e genu meu sa ma laud sau dastea... | |
|
| |
BuSyK Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: Reclamatie Admin CENZURAT! Joi Feb 05, 2009 8:19 pm | |
| trigun si bunelu joaca in PGL ma crezi? laso balta cu manglelile by3 inca ceva .... daca vrei sa stii smekleu e cu mult mai mare de ani ca tine asa ca nu e copil asa cum ai precizat tu mai sus... | |
|
| |
uSb Starter
Numarul mesajelor : 112 Joburi/Distractii : Sex:))) Bautura:)) Cs:X etc. Data de inscriere : 09/12/2007
| Subiect: Re: Reclamatie Admin CENZURAT! Joi Feb 05, 2009 8:30 pm | |
| sal...trigun mergi si joaca in pgl dac tot te lauzi atata.ban ai primit si de la mn astazi,ti-am facute poze ti-am dat id si poze nema;)asa k iati adio | |
|
| |
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: Reclamatie Admin CENZURAT! Joi Feb 05, 2009 9:32 pm | |
| oricum BAN vei avea tot timpul ... pentru ca ai postat print screen-uri facute cu mana ta ... nu pozele facute de usb mai ai si tupeu sa postezi pe forum :-j | |
|
| |
Trigun Starter
| Subiect: Re: Reclamatie Admin CENZURAT! Vin Feb 06, 2009 12:24 am | |
| cititi la unban si nu va mai dati asa super inteligenti ... si e parerea mea ... si nu mam facut pglist eu doar vroiam sa joc pe un server de nu am admin sa joc linistit atata tot si jucam des pe al vostru usb de atatea ori puteai sami faci poze nu va mai contraziceti aiurea cititi la unban.
vreti sa va desenez tot pluginu ala sa va zis ce comanda are si dc are bug pt ca trbuia sa apara in ambele poze punked si trebuia macar sa apara ceva in chat dak ziceti ca e print screen ziceti ca imediat va zic tot pluginu ala si inca ceva am si sxe injected instalat si ruleaza tot timpu ... steam nu o sami iau pt ca nam ajuns sa bag bani in cs nus maniac dar o sa vina timpu cand toate sreverele o sa treaca pe protocol 48 only steam sa va vad atunci | |
|
| |
| Subiect: Re: Reclamatie Admin CENZURAT! Vin Feb 06, 2009 3:39 pm | |
| sa ne vezi atunci? da ce vrei sa zici ca suntem slabi si jucam cu coduri ? ) ... si eu am steam si am sa vb 2pac sa`l faca sa mearga si steamu pe orgie.... trebuie doar un patch . nu vorbi ce nu stii trigun bft | |
|
| |
Trigun Starter
| Subiect: Re: Reclamatie Admin CENZURAT! Vin Feb 06, 2009 11:37 pm | |
| ma nu vb de cn are si cn nu ...ma refeream doar ca nu toti o sa isi ia steam si o sa joace cel mai mult cei care deja au pt ca va zic o sa se scumpeasca rau steamu aqu e 30 de lei oricine isi ia si 50 de lei dak ar fi... da la inceput o sa sara de 150 de lei si oricat de darnic ai fi nai da atat pe un steam sa fi prea maniac si inca cv sa nu te lauzi niciodata ca ai steam si ai grija la cn dai idu ca e cel mai usor de furat ... | |
|
| |
ZaDan Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 06/05/2008
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: Reclamatie Admin CENZURAT! Sam Feb 07, 2009 2:39 am | |
| Cum sa sara mah la 150 de lei? Pt un joc de acu 10 ani? Toata lumea zice ca-si ia steam ... de fapt iti iei cd-key-ul pt Cs.1.6+Condition Zero | |
|
| |
Trigun Starter
| Subiect: Re: Reclamatie Admin CENZURAT! Lun Feb 09, 2009 12:24 am | |
| o sa vezi ... pai asta conteaza ca are 10 ani ) csu nu o sa invecheasca niciodata lol si e cel mai jucat shooter din europa mai ales in est ... asa ca nu o sa aibe nimeni de ales si o sa plateasca si 200 de lei o sa vezi deja a inceput sa nu mai mearga non steamu pe multe servere obligat fortat gt offtopic Bft !!! HF ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie Admin CENZURAT! | |
| |
|
| |
| Reclamatie Admin CENZURAT! | |
|