orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

Hai sa nu fim prea jmekeri EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Hai sa nu fim prea jmekeri

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin
Numarul mesajelor : 434
Varsta : 41
Localizare : Jamaica
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj
HOME: 10

Hai sa nu fim prea jmekeri Empty
MesajSubiect: Hai sa nu fim prea jmekeri   Hai sa nu fim prea jmekeri EmptyDum Mar 16, 2008 2:02 pm

L 03/15/2008 - 19:52:56: [ADMIN] (say) [ADMIN] marian U just got Punk`ed.

L 03/15/2008 - 19:53:02: [ADMIN] (say) [ADMIN] marian U just got Punk`ed.

L 03/15/2008 - 19:53:09: [ADMIN] (say) [ADMIN] marian U just got Punk`ed.

L 03/15/2008 - 19:56:22: "Ykx<830><VALVE_ID_LAN><CT>" say "nu are nici o poza si daca ii dai BAn ramai fara admin" (dead) affraid

L 03/15/2008 - 19:56:47: "Ykx<830><VALVE_ID_LAN><CT>" say "nu i-ai facut poze ratatule"

.... si mai continua lista... Se pare ca tot ce am zis legat de a nu va mai certa intre voi am zis de'am .... In fine Ykx vad ca iar faci figuri pe srv cum ai mai facut si inainte ai ramas a doua oara fara admin (adica este pt ultima data cand ti-am scos accesul) [INTELEGI CE VREAU SA ITI ZIC?!] ... sunt convins ca da!

Asta se va intampla cu toti cei care au acces si se mai cearta cu alt admin sau nu il lasa sa isi faca treaba!!!

V-am mai zis: "Aveti grija de voi si de accesele voastre!"
Sus In jos
http://www.orgie.sapte.ro
narcotyca
Starter
Starter
narcotyca

masculin
Numarul mesajelor : 15
Varsta : 34
Joburi/Distractii : cs:X bautura=))
Data de inscriere : 14/12/2007

MesajSubiect: UsB   Hai sa nu fim prea jmekeri EmptyMar Mar 18, 2008 8:23 am

Se pare k vi sa cam urcat la cap ...sv a fost facut ptr a va relaxa nu ptr a intra si a va certa ,a va injura(mai ales intre voi admini)cred k o scurta vizita pe forum la sectiune cu regulamentul ptr admini var prinde bn..dac nu bagati la cap ce scrie acolo...vb lu marian ,...mai bn ramaneti fara sunt destui care vor admin..si va-r putea lua locul ..cius
Sus In jos
Kaball
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
Kaball

Numarul mesajelor : 208
Localizare : Mandeville
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj
HOME: 10

MesajSubiect: Re: Hai sa nu fim prea jmekeri   Hai sa nu fim prea jmekeri EmptyDum Apr 06, 2008 11:44 am

Daca e sa fiu pe server si sa va vad ca incepeti sa va certati nu numai ca o sa ramaneti fara admin dar eu o sa va dau si banIP (macar sa ne certam cu un motiv bun)

LUATI si vizitati pagina https://orgie.forumgratuit.ro/admini-f1/regulament-admini-t22.htm?highlight=regulament sa nu recurg la astfel de comenzi si actiuni pentru neplacerea voastra
Cu respect pentru toti, ne vedem pe server Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Hai sa nu fim prea jmekeri   Hai sa nu fim prea jmekeri Empty

Sus In jos

Hai sa nu fim prea jmekeri
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» ai gura prea mare :)) skiller
» ban pentru ca joc prea bine?ps.Zdrenzer