| Vreau si eu admin pls..no sa regretati | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ucigashoo Starter
Numarul mesajelor : 2 Data de inscriere : 25/06/2008
| Subiect: Vreau si eu admin pls..no sa regretati Mier Iun 25, 2008 12:06 pm | |
| Numele cu care joci:NeK De cat timp joci pe server:Pei pe srv am mai jucat si cu Ucigashoo da acuma am cfg unui tovaras si imi place numele:D De ce crezi ca ai fii bun ca admin:nu neaparat ca as fi bun da urasc codati si cand nu sunt admini on pe srv isi fac de cap:| Ai mai avut admin:da am mai avut admin | |
|
| |
andressitto Starter
Numarul mesajelor : 70 Localizare : iasi Data de inscriere : 25/04/2008
| Subiect: Re: Vreau si eu admin pls..no sa regretati Mier Iun 25, 2008 12:12 pm | |
| frate nu stiu care dintre noi nu a jucat pe servar da eu nu te-am vazut niciodata poate alti admini te stiu oricum bafta | |
|
| |
MyKy Starter
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 30 Localizare : iasi Joburi/Distractii : CS :X:X fifa Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: Vreau si eu admin pls..no sa regretati Mier Iun 25, 2008 12:17 pm | |
| Sincer sa fiu azi a fost prima data cand team vz pe servar ...Joaca mai mult adu oamneni si poate vei lu admin | |
|
| |
Ucigashoo Starter
Numarul mesajelor : 2 Data de inscriere : 25/06/2008
| Subiect: aham... Mier Iun 25, 2008 12:22 pm | |
| k.....o sa aduc oameni si de jucat o sa jok;)..... | |
|
| |
m@rlboro Starter
Numarul mesajelor : 228 Localizare : pitesti Data de inscriere : 03/05/2008
| Subiect: Re: Vreau si eu admin pls..no sa regretati Mier Iun 25, 2008 3:14 pm | |
| eu l-am vazut 1-sau de 2 ori sa zic cu numele nek..dar ucigasho nu l-am vazut niciodata.. | |
|
| |
BuSyK Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: Vreau si eu admin pls..no sa regretati Mier Iun 25, 2008 7:25 pm | |
| eu nu team vazut niciodata pe server sry pa | |
|
| |
Kaball OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 208 Localizare : Mandeville Data de inscriere : 28/11/2007
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: Vreau si eu admin pls..no sa regretati Mier Iun 25, 2008 10:24 pm | |
| - Ucigashoo a scris:
- Numele cu care joci:NeK
De cat timp joci pe server:Pei pe srv am mai jucat si cu Ucigashoo da acuma am cfg unui tovaras si imi place numele:D De ce crezi ca ai fii bun ca admin:nu neaparat ca as fi bun da urasc codati si cand nu sunt admini on pe srv isi fac de cap:| Ai mai avut admin:da am mai avut admin cred ca esti cu capul si nu ai nici macar 13 ani impliniti ... cum sa joci cu cfg sa iti placa ? ce implica un cfg ? binduri... (macar de ai stii ce e aia) fastswich, no recoil, antiflash etc. ele sunt considerate CODURI ceea ce daca iti place iti intra in sange, deci nu sunt coduri oficiale depinde ce cfg folosesti si inca o chestie cum draq sa joci cu un cfg cu un nume ales deja (vandut) si sa iti si placa acest lucru ????! oare am dus noi vreodata lipsa de oameni in ultimile 3 luni ?! sa avem nevoie de "admini" care sa ne aduca asa ceva... | |
|
| |
-DEVIL BANAT de pe FORUM si SERVER
Numarul mesajelor : 43 Varsta : 36 Localizare : Cluj Joburi/Distractii : Webmaster,Car,Footbal,Computers Data de inscriere : 13/06/2008
| Subiect: Re: Vreau si eu admin pls..no sa regretati Joi Iun 26, 2008 8:38 am | |
| l-am vazut eu pe server de 2 ori dar in rest cu numele ucigashoo nu te-am vz niciodata | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Vreau si eu admin pls..no sa regretati | |
| |
|
| |
| Vreau si eu admin pls..no sa regretati | |
|