| admini neseriosi | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
m@rlboro Starter
Numarul mesajelor : 228 Localizare : pitesti Data de inscriere : 03/05/2008
| Subiect: admini neseriosi Mier Iul 16, 2008 4:34 pm | |
| e nasol ce se intampla pe server cum se baga hartile fara vot ..pacat ca unii dintre aia care au gradul mai mic joaca mai mult si isi fac si treaba iar altii profita de alte chestii in fine ..eu chiar o sa renunt la admin pt ca il in ultimul timp km de forma il am oricum eu zic ca am mi-am facut bn datoria de admin va sal | |
|
| |
Andreea Starter
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 32 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Play CS Umor : :Xprima Data de inscriere : 28/02/2008
| Subiect: Re: admini neseriosi Mier Iul 16, 2008 4:40 pm | |
| | |
|
| |
BuSyK Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: re Mier Iul 16, 2008 7:28 pm | |
| marlboro da frate si niste nume sa se stie care sunt acei admini neseriosi sa vada si Marian... by3 | |
|
| |
m@rlboro Starter
| Subiect: Re: admini neseriosi Mier Iul 16, 2008 8:18 pm | |
| nu dau frate nume ca se supara una lume mai bn tac ...dar nu se respecta aproape dloc regulamentul sau regulile facute de 2pac ..probabil si de aia a inceput sa se rareasca lumea pe server | |
|
| |
uSb Starter
Numarul mesajelor : 112 Joburi/Distractii : Sex:))) Bautura:)) Cs:X etc. Data de inscriere : 09/12/2007
| Subiect: Re: admini neseriosi Joi Iul 17, 2008 12:07 pm | |
| cred k nu ar fi nici o suparare dac si dai nume cum ai spus in com tau cam lovesti in toti aia mai mari si cred k mai toti ar fi curiosi sa stie despr cn vb anume.dac e ceva de obiectat la mn sa spui fara nici o suparare si discutam ce si cum.multi ati spus k schimbam hartile k nu dadeam la vot,pai iertat sa-mi fie dar dac stau pe sv ies si revin dupa 2 harti si vad k se da la vot aceasi harta care s jucat cand am iesit eu,de obiecei se repeta aceleasi harti frecevent si nu inteleg dc ...k harti sunt cateva care a putea rula pe sv.Cat despr faptul k fac pe seful cum afirmau intr-un timp uni,poate nu si acuma dar atunci asa ziceau nush dac e chiar asa si cred k ar putea fi intrebati maj adminilor ref la mn la comportamentul meu pe sv si inafara lui pe mess ma refer cand am vb.Ce am postat aici nu am postat k si cum m-as simti ci doar am spus ce am crezut ,dac credeti k nu e asa va astept cu pareri!bye | |
|
| |
m@rlboro Starter
| Subiect: Re: admini neseriosi Joi Iul 17, 2008 3:09 pm | |
| nu usb nu la u m-am ref in fine eu renunt la admin ..oricum voi juca in continuare ..eu tot timpul am incercat sa procedez corect sa fac exact asa cum este si facut regulamentul dar cand vad ca se strika niste cotoci si profita de faptul ca le-a fost dat adminul ...mai urma sa bag si eu o harta tot fara vot de ca sa fie tacamul complet ca 3 eram ce-ar fi iesit?pacat ca eu cred ca este printre cele mai frumoase servere orgie | |
|
| |
uSb Starter
Numarul mesajelor : 112 Joburi/Distractii : Sex:))) Bautura:)) Cs:X etc. Data de inscriere : 09/12/2007
| Subiect: Re: admini neseriosi Joi Iul 17, 2008 4:18 pm | |
| sa fie clar ptr toti este un regulament cn abuzeaza de admin va suporta consecintele in cauza...k esti fratele sau ruda lu nush care sincer mi se rupe ti-o spun asa mai pe romaneste dac tot ai primit acel admin fa bn si fa ce treb cu el nu te sparge in figuri si schimbi cum ti se scoala tie sau altceva.cum toti ne supunem sau asa ar treb sa facem fa bn si treci si u pe forum la sectiune egulament admin si fa ce zice acolo la carticica.nu mi se pare normal sa renunte m@rlboro la adminul lui ptr 1 ca tn sau alti. | |
|
| |
Passion Starter
Numarul mesajelor : 25 Data de inscriere : 12/06/2008
| Subiect: Re: admini neseriosi Joi Iul 17, 2008 4:45 pm | |
| tare esti ma...acum 2ore ai schimbat in buzzkill fara vot fara nimic...si m`ai ai tupeu sa arunci cu noroi in altii si sa faci pe desteptul | |
|
| |
uSb Starter
| Subiect: Re: admini neseriosi Joi Iul 17, 2008 5:06 pm | |
| passion mai bn ti-ai da ignor singur dac nu cunosti nush dc te bagi sa vb .in fine nu stau sa-ti dau tie explicatii dac am facut ceva gresit voi suporta consecintele poate nu ai vz ce am postat acolo mai sus dac nu pricepi e problema ta. | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: admini neseriosi Joi Iul 17, 2008 10:00 pm | |
| las ca stiu eu cum se poate rezolva situatia cu m@rlboro u will see | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: admini neseriosi | |
| |
|
| |
| admini neseriosi | |
|