Ganea Starter
Numarul mesajelor : 48 Varsta : 31 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : Fotbalul Data de inscriere : 04/05/2008
| Subiect: va propune poli ceva:)) Dum Iul 27, 2008 11:36 pm | |
| kand dati ban unei persoane punetii ip'u pe forum si sa scrieti pt ce lati banat;) sau...... mariane sa kauti pluginu ala kand dai ban sai faca poze ai dat admin_banip ia facut 3 poze si sa le prezinte pe forum;) dak da bv lui dak nu sa fie sanatos e mai bine asa decat sa te milogesti pe svr ia id da id:| | |
|
ToX1c Starter
Numarul mesajelor : 114 Varsta : 36 Localizare : tg-jiu city Joburi/Distractii : Top Wash/Fotbal si orgia :X Umor : Vacanta Mare Data de inscriere : 20/02/2008
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: :)) Lun Iul 28, 2008 1:19 pm | |
| asta ar insemna sa ne facem scriitori ) daca am pune de fiecare data motivu` pt care l`am banat ...deci nu merge ..poli nu propune bine )si nici propunerea a 2 nu merge:) ..mai cauta:) | |
|
Ganea Starter
Numarul mesajelor : 48 Varsta : 31 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : Fotbalul Data de inscriere : 04/05/2008
| Subiect: Re: va propune poli ceva:)) Lun Iul 28, 2008 1:21 pm | |
| poi asa poate ,,banatu,, sa isi spuna parerea si propunerea a 2 zik kai mai bn si pt admini k iei isi dau id'u si il ia jumatate de svr;) | |
|
cr0w. Starter
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 35 Localizare : above most of you,but still...Bucharest Joburi/Distractii : having a good time with good friends,luv beer Umor : din pacate pt unii,mult prea dezvoltat pt varsta mea Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: va propune poli ceva:)) Mar Aug 26, 2008 6:30 pm | |
| pluginul e banss !! si ideea cu postatul ipurilor banate e una f buna..asa s face p majoritatea sv. asa jucatorii au motiv sa faca cerere unban,si nu li se scot banurile doar pe "ochi frumosi"... parerea mea | |
|
ZaDan Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 06/05/2008
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: va propune poli ceva:)) Mar Aug 26, 2008 7:40 pm | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: va propune poli ceva:)) | |
| |
|