| Scuze dar am si eu ceva de spus | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
K#mzQ Starter
Numarul mesajelor : 59 Varsta : 34 Localizare : sfarkistan Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Scuze dar am si eu ceva de spus Sam Aug 23, 2008 12:44 am | |
| Salut!nick : K#mzQ Am fost banat de catre de_moon stiu sigur Motiv:Eram pe snow si inca mai mergea harta 5 la 5 in fine nu mai stiu perfect ca nu am hard mare ) si parca mai era un jucator cu acces aici si dintr`o data vad ca de_moon schimba in 35hp fara vot .Mi s`a parut ciudat si i`am zis de ce ai skimbat oricum tot sv era in capul lui si i`am zis ca yti place harta asta de pokemoni ca tine (recunosc am intrecut putin masura ) dar si ceilalti l`au injurat mai rau ca mine ) oricum el daca zice unu ceva de genu plm yi da llama eu zic ca nu e motiv asa ca totusi ( pana si copiii de 6 ani sunt mai cu P..a in gura mai rau ca noi scuzati expresia ) Totusi a fost in acelasi timp si o reclamatie si o cere unban Daca doriti sa`mi scoate`ti banul si eu doresc ca imi place lumea de pe orgie uitati ip`ul 92.84.92.117
| |
|
| |
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: Scuze dar am si eu ceva de spus Dum Aug 24, 2008 6:15 pm | |
| iti spun eu povestea... toti se certau ca sunt codati...side jucat nu prea se mai juca ..am schimbat in 35hp cum ai spus fara vot ...cu precizarea ca cine nu joaca bine pe 35 hp inseamna ca e codat... u ai inceput cu pokemon ...si ti-am zis sa termini...ai continuat...si m-ai injurat de neam.. apoi ti-ai luat banip si nu a fost deajuns a trebuit sa-ti bagi pula in mortii mei si in neamul meu pe mess...si multe altele pana ti-am dat ignore ...ceea ce e inacceptabil...asa ca pa pa ...sper sa nu primesti unban...asa am considerat eu ca e corect sa aplanez conflictele ...dar tu ca un but de copil de 15 ani trebuia sa incepi sa injuri ...a si appropo ... lucru manual iti mai faci tu in baie...eu sunt insurat si am un servici ..nu sunt pe alocatie ca tine...si programul imi permite sa stau mult pe server ...si o fac din placere ... | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: Re: Scuze dar am si eu ceva de spus Dum Aug 24, 2008 10:20 pm | |
| tres bien de_moon Nu mai permiteti oricarui parlit (si aici nu ma refer la cineva anume) sa vb cum vrea cu voi. BanIP oricarui jigneste un admin. Daca un admin jigneste un alt admin sau un jucator: remove access si BANIP
Daca sunteti jigniti de un admin nu trebuie decat sa stiti numele adminului si data: ziua si ora (de preferat cu aproximatie si minutul) si de restul ma ocup eu. | |
|
| |
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
| Subiect: Re: Scuze dar am si eu ceva de spus Lun Aug 25, 2008 12:11 am | |
| Sar'mana ...atat vroiam sa aud.. | |
|
| |
ZaDan Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 06/05/2008
| |
| |
De_MooN Starter
| Subiect: Re: Scuze dar am si eu ceva de spus Lun Aug 25, 2008 1:59 am | |
| cat mai esti dispus sa dai " $ " sa ne lasi fara accese? | |
|
| |
ZaDan Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: Scuze dar am si eu ceva de spus Lun Aug 25, 2008 2:33 am | |
| un cofrag jumate ... si asa e mult... | |
|
| |
K#mzQ Starter
Numarul mesajelor : 59 Varsta : 34 Localizare : sfarkistan Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Scuze dar am si eu ceva de spus Mar Aug 26, 2008 10:49 pm | |
| Stai putinca eu l`am injurat pe mess si el m`a injurat pe mine si ce se discute pe mess nu are legatura cu jocul de cs si ms 2pac pt banu meritat te`am luat de 2 -3 ori si pac aded to baned list (zadan esti cel mai tare admin ) ms mult | |
|
| |
De_MooN Starter
| Subiect: Re: Scuze dar am si eu ceva de spus Mier Aug 27, 2008 12:08 am | |
| ai injurat intai pe server si apoi ti-am dat ban..si ai continuat pe mess...dar cei 7 ani de acasa lipsesc la tine..trebuie sa fiii destept 5 minute..si sa nu spui lucruri pe care apoi sa le regreti... | |
|
| |
m@rlboro Starter
Numarul mesajelor : 228 Localizare : pitesti Data de inscriere : 03/05/2008
| Subiect: Re: Scuze dar am si eu ceva de spus Mier Aug 27, 2008 3:05 pm | |
| eu innebunesc atunci cand vad ca se schimba o mapa fara vot ...dci sincer si u de_moon ai gresit..fara suparare:D..in fine oricum nu tre sa injure..doar o mica reclamatie si isi vdea de joc:D | |
|
| |
De_MooN Starter
| Subiect: Re: Scuze dar am si eu ceva de spus Joi Aug 28, 2008 9:48 am | |
| e na..acu pe bune roby tu ce ai fi facut .ai fi lasat jucatorii sa se certe ca sunt codati? eu am crezut ca asa e bine sa-i calmez...cat despre schimbatul hartii...tu o faci cu vot dar la 3 minute dupa ce se votase deja o harta...hai sa nu mai postam tampenii... | |
|
| |
BuSyK Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: Scuze dar am si eu ceva de spus Joi Aug 28, 2008 3:47 pm | |
| numai zic k se da la vot chiar dak sunt admini mai mari ) nici nu intreaba ) in fine nu conteaza bft all :*:* | |
|
| |
De_MooN Starter
| Subiect: Re: Scuze dar am si eu ceva de spus Joi Aug 28, 2008 4:11 pm | |
| | |
|
| |
m@rlboro Starter
| Subiect: Re: Scuze dar am si eu ceva de spus Joi Aug 28, 2008 4:23 pm | |
| bah lila normal ca nu las pe nimeni sa se certe...dar nici nu bag alta mapa pt a evitao cearta chipurile aici te contrazic categoric | |
|
| |
m@rlboro Starter
| Subiect: Re: Scuze dar am si eu ceva de spus Joi Aug 28, 2008 4:28 pm | |
| bah lila cand se da la vot ..defapt atunci cand vezi ca oamenii cer mai multe mape pt ca ai vz ca fiekre cere cei place...da-i la vot dar nu o sg mapa da-i 2-3 mape odata asa e frumos sii corect..nu ce-ti place u..oricum nu ma mai intereseaza dar ti-am rasp la ce insinuezi | |
|
| |
De_MooN Starter
| Subiect: Re: Scuze dar am si eu ceva de spus Joi Aug 28, 2008 4:32 pm | |
| eu nu pot da decat 2 harti cu "vsay" ca nu am amx ca tine...dar eu nu bag ce imi place mie... eu joc ce cer jucatorii...dara cateodata sunt exagerati...vrea fiecare o harta..si eu incerc sa-i multumesc. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Scuze dar am si eu ceva de spus | |
| |
|
| |
| Scuze dar am si eu ceva de spus | |
|