- ToX1c a scris:
- si ce e cu asta kaball o discutie pe mess..despre 2 oameni care au spus numai minicuni..de ce nu ai lasat topicu` care era pe forum sa vada toti cum au vb cu mine..? era o disctiue intre mine si pumba in care am descris 2 oameni...!! in acel topic de pe forum busyk si ganea m`au determinat sa nu mai intru pe server...de ce ai sters topicu`?trebuia lasat sa vada toti ce au spus ei... ganea a vb urat..si busyk la fel! asta nu am inteles de ce nu l`ai lasat! si acum pui pe forum o discutie purtata pe mess....drept dovada ca ce...?!
lol busyk..parca nu ai sti de unde le are Smile)Doamne ce om...il intreaba pe kaball de unde le are,.cand de fapt el ii le`a dat Smile) bv ma esti tare! ce sa spun...
OFFTOPICTopicul l-am sters din motive clare ... ce discutati voi discutati pe mess... nu va certati pe forum !
am vazut ca "gluma" se lungeste si am preferat sa sterg topicul... vad ca nu ti-a convenit si asa ca ai continuat pe mess
parerea ta este proprie nu trebuia sa o imparti cu ceilalti !
- Niko a scris:
- ce se discuta pe mess nu ar trebui sa apara pe forum;)
OFFTOPICnici ceearta dintre ei nu trebuia sa fie pe forum nu ne spalam hainele in public ! deci nu trebuia sa procedeze asa !
Voi ce intelegeti din acest topic ?
Va zic eu un mare CACAT ! ! ! nu de alta dar nu e frumos sa ma enervez si vad ca incepem sa ne dam rotunzi care mai de care...
Rostul acestui topic era INFORMATIV !