orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

Toxic EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Toxic

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
Kaball
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
Kaball

Numarul mesajelor : 208
Localizare : Mandeville
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj
HOME: 10

Toxic Empty
MesajSubiect: Toxic   Toxic EmptyMar Iul 29, 2008 9:54 pm

POZELE SPUN TOT
http://kaball.octopis.com/ratat.jpg
http://kaball.octopis.com/ratat2.jpg

ADMIN SCOS DEFINITIV
Cauta alta groapa cu nisip lol!
Sus In jos
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin
Numarul mesajelor : 333
Varsta : 34
Localizare : iasi
Data de inscriere : 15/12/2007

Toxic Empty
MesajSubiect: Re: Toxic   Toxic EmptyMar Iul 29, 2008 11:45 pm

no coment Neutral de unde ai pozele kaball?Neutral lol! lol! Very Happy the end.... ciaoo
Sus In jos
Ganea
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 48
Varsta : 31
Localizare : Timisoara
Joburi/Distractii : Fotbalul
Data de inscriere : 04/05/2008

Toxic Empty
MesajSubiect: Re: Toxic   Toxic EmptyMar Iul 29, 2008 11:48 pm

cu printz asta mam certat urat de tot azi ms kabi kand vii in timisora dau la bere pana pici din picioare:X::X:X::X::X:X

numi vine sa cred pumba io am vb q tine cv u ai zis in alta parte akum il sapi si pe asta u c vrei defapt???
Sus In jos
http://chunam.hi5.com
ToX1c
Starter
Starter
ToX1c

masculin
Numarul mesajelor : 114
Varsta : 36
Localizare : tg-jiu city
Joburi/Distractii : Top Wash/Fotbal si orgia :X
Umor : Vacanta Mare
Data de inscriere : 20/02/2008

Foaie de personaj

Toxic Empty
MesajSubiect: Re: Toxic   Toxic EmptyMier Iul 30, 2008 3:02 pm

si ce e cu asta kaball o discutie pe mess..despre 2 oameni care au spus numai minicuni..de ce nu ai lasat topicu` care era pe forum sa vada toti cum au vb cu mine..? era o disctiue intre mine si pumba in care am descris 2 oameni...!! in acel topic de pe forum busyk si ganea m`au determinat sa nu mai intru pe server...de ce ai sters topicu`?trebuia lasat sa vada toti ce au spus ei... ganea a vb urat..si busyk la fel! asta nu am inteles de ce nu l`ai lasat! si acum pui pe forum o discutie purtata pe mess....drept dovada ca ce...?!
lol busyk..parca nu ai sti de unde le are Smile)Doamne ce om...il intreaba pe kaball de unde le are,.cand de fapt el ii le`a dat Smile) bv ma esti tare! ce sa spun...
Sus In jos
Niko
Starter
Starter
Niko

feminin
Numarul mesajelor : 153
Data de inscriere : 01/05/2008

Toxic Empty
MesajSubiect: Re: Toxic   Toxic EmptyMier Iul 30, 2008 3:28 pm

ce se discuta pe mess nu ar trebui sa apara pe forum;)
URAT din partea ta busyk;)
Sus In jos
Ganea
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 48
Varsta : 31
Localizare : Timisoara
Joburi/Distractii : Fotbalul
Data de inscriere : 04/05/2008

Toxic Empty
MesajSubiect: Re: Toxic   Toxic EmptyMier Iul 30, 2008 4:48 pm

toxic si io asa vb q tine orikum na bv tie din partea mea;) iti doresc multe killuri pe alt sever sau daca vrei sa revii pe asta nu am nmk impotriva>Very Happy<
Sus In jos
http://chunam.hi5.com
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin
Numarul mesajelor : 333
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/12/2007

Toxic Empty
MesajSubiect: Re: Toxic   Toxic EmptyMier Iul 30, 2008 9:10 pm

cum am vb urat eu ma? hai zimi si mie adumi dovezi ? recunosc at pe server kand ai dat comanda aia pe mine Wink si alta data cand? lasama frate in pace de ce crezi k eu iam dat pozele? de unde sa le am eu? un lucru iti zic eu nu sun t om de "cacat"Wink scz expresia "ce sunt eu sa ajungi u .... ce stiu eu sa inveti u Wink " asa k te rog .... dak eram bulangiu iti faceam multe Wink asculta la mine da faza e k nu sunt Wink cu toate ca voi ma credeti asa dak sunt provocat e naspa . niko macar taci te rog eu nici macara nu stii despre ce e vb pa
Sus In jos
ToX1c
Starter
Starter
ToX1c

masculin
Numarul mesajelor : 114
Varsta : 36
Localizare : tg-jiu city
Joburi/Distractii : Top Wash/Fotbal si orgia :X
Umor : Vacanta Mare
Data de inscriere : 20/02/2008

Foaie de personaj

Toxic Empty
MesajSubiect: Re: Toxic   Toxic EmptyMier Iul 30, 2008 9:31 pm

cand ai vb urat?! mai si intrebi...in topicu` care a fost sters ai vb sau nu urat?! acum sincer...dovezi cu faza asta nu am pt ca topicu` a fost sters..dar si u si ganea ati vb urat asa ca nu te mai scuza atat ...si mai termina cu amenintarile...ok?! vezi`ti de joc si poarta`te ca si cum nu as exista..sper sa nu mai avem ce sa ne spunem in viitor...Servus!
Sus In jos
Kaball
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
Kaball

Numarul mesajelor : 208
Localizare : Mandeville
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj

Toxic Empty
MesajSubiect: Re: Toxic   Toxic EmptyMier Iul 30, 2008 9:46 pm

ToX1c a scris:
si ce e cu asta kaball o discutie pe mess..despre 2 oameni care au spus numai minicuni..de ce nu ai lasat topicu` care era pe forum sa vada toti cum au vb cu mine..? era o disctiue intre mine si pumba in care am descris 2 oameni...!! in acel topic de pe forum busyk si ganea m`au determinat sa nu mai intru pe server...de ce ai sters topicu`?trebuia lasat sa vada toti ce au spus ei... ganea a vb urat..si busyk la fel! asta nu am inteles de ce nu l`ai lasat! si acum pui pe forum o discutie purtata pe mess....drept dovada ca ce...?!
lol busyk..parca nu ai sti de unde le are Smile)Doamne ce om...il intreaba pe kaball de unde le are,.cand de fapt el ii le`a dat Smile) bv ma esti tare! ce sa spun...
OFFTOPIC

Topicul l-am sters din motive clare ... ce discutati voi discutati pe mess... nu va certati pe forum !
am vazut ca "gluma" se lungeste si am preferat sa sterg topicul... vad ca nu ti-a convenit si asa ca ai continuat pe mess
parerea ta este proprie nu trebuia sa o imparti cu ceilalti !

Niko a scris:
ce se discuta pe mess nu ar trebui sa apara pe forum;)
OFFTOPIC

nici ceearta dintre ei nu trebuia sa fie pe forum nu ne spalam hainele in public ! deci nu trebuia sa procedeze asa !

Voi ce intelegeti din acest topic ?
Va zic eu un mare CACAT ! ! ! nu de alta dar nu e frumos sa ma enervez si vad ca incepem sa ne dam rotunzi care mai de care...
Rostul acestui topic era INFORMATIV !
Sus In jos
Continut sponsorizat

Toxic Empty
MesajSubiect: Re: Toxic   Toxic Empty

Sus In jos

Toxic
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere slot: ~PSYC#O~