orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

Salut! si totodata Adio! EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Salut! si totodata Adio!

In jos 
+3
BuSyK
MyKy
De_MooN
7 participan?i
AutorMesaj
De_MooN
Starter
Starter
De_MooN

masculin
Numarul mesajelor : 293
Varsta : 42
Localizare : Blue Planet
Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :)))
Umor : Lipsa
Data de inscriere : 15/03/2008

Foaie de personaj
HOME: 10

Salut! si totodata Adio! Empty
MesajSubiect: Salut! si totodata Adio!   Salut! si totodata Adio! EmptyMar Noi 18, 2008 5:04 pm

a fost ultima mea zi in care am mai jucat pe server ...nu se poate juca cand ai pe server tarani precum m@rlboro ...bineinteles baga awp_india...se da la vot surf_green iese la vot ...si el baga awp_bycastor ..si ca meniul sa fie complet imi da kick ..ca de domne are amx...
bye all ..sa auzim de bine...

Ps: rog sa-mi fie scos si adminul sa nu aud discutii ca am facut eu ceva pe server.
Sus In jos
http://www.RomaniaInedit.us
MyKy
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 155
Varsta : 30
Localizare : iasi
Joburi/Distractii : CS :X:X fifa
Data de inscriere : 15/04/2008

MesajSubiect: Re: Salut! si totodata Adio!   Salut! si totodata Adio! EmptyMar Noi 18, 2008 5:40 pm

nu ne lasa de_moon Sad Sad Sad
Sus In jos
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin
Numarul mesajelor : 333
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/12/2007

MesajSubiect: Re: Salut! si totodata Adio!   Salut! si totodata Adio! EmptyMar Noi 18, 2008 5:53 pm

deci prea aiurea:| lol! de_moon lasa de la tine ma:P
Sus In jos
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin
Numarul mesajelor : 434
Varsta : 41
Localizare : Jamaica
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: Salut! si totodata Adio!   Salut! si totodata Adio! EmptyMar Noi 18, 2008 5:56 pm

De_Moon te TUF
Sus In jos
http://www.orgie.sapte.ro
De_MooN
Starter
Starter
De_MooN

masculin

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: Salut! si totodata Adio!   Salut! si totodata Adio! EmptyMar Noi 18, 2008 6:24 pm

poi e vorba de nesimtire mah...myky erai de fata..de ce nu spui adevarul ...fii on topic...
Sus In jos
MyKy
Starter
Starter

masculin

MesajSubiect: Re: Salut! si totodata Adio!   Salut! si totodata Adio! EmptyMar Noi 18, 2008 6:51 pm

eu am vb cu marian am spus totul Very Happy era awp_india si eram multi si am hotarat sa bagam o harta mai mare ....moon a dat la vot surf a iesit si a bagato iar m@rlboro imediat a schimbat in bycastor si dupa ia dat kick lui moon...asta a fost tot:|
Sus In jos
De_MooN
Starter
Starter
De_MooN

masculin

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: Salut! si totodata Adio!   Salut! si totodata Adio! EmptyMar Noi 18, 2008 7:16 pm

asa te vreau ..traim intr-o tara libera.. in care fiecare isi poate exprima opiniile liber...acu ai si buletin..te doare in pix..poti spune adevarul ..mai ai 4 ani si poti da si cu stampila pirat
Sus In jos
MyKy
Starter
Starter

masculin

MesajSubiect: Re: Salut! si totodata Adio!   Salut! si totodata Adio! EmptyMar Noi 18, 2008 8:27 pm

lol! lol! lol moon lol! lol!
Sus In jos
m@rlboro
Starter
Starter
m@rlboro

masculin
Numarul mesajelor : 228
Localizare : pitesti
Data de inscriere : 03/05/2008

MesajSubiect: Re: Salut! si totodata Adio!   Salut! si totodata Adio! EmptyMar Noi 18, 2008 9:38 pm

tiganu tot tigan ramane.de_moon faza a fost ca se juca india dar u fiind but la awp .ai dat la vot surf.lasa in pana mea mapa sa s joace si cand o sa ai server atunci sa-ti bagi mapele favorite pana atunci lasa sa se joace mapa.si nu mai spun faptul ca u bagi mapele fara vot .ieri toata ziua asa ai facut.in 9 insi de la buzzkill cred.ai bagat dustyaztec .asta doar un exemplu.dar retine.nu lasi mapa pana la final .te trezesty dupa 10 min.ca vrei alta.
Sus In jos
De_MooN
Starter
Starter
De_MooN

masculin

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: Salut! si totodata Adio!   Salut! si totodata Adio! EmptyMar Noi 18, 2008 9:44 pm

lol..tot ordinar ramai ...n-am dat eu la vot...si hartile le schimb cand nu mai e timp de vot...ca de mai uita omul.. si daca e asa cum spui tu sa lase comenturi aici cei care au vazut sa fi schimbat eu hartile fara vot ...asa ca shht ..ca vad ca nu stii sa faci diferenta dintre joc si realitate ...e doar un joc..si prefer sa te las pe tine sa-l joci ...decat sa-mi fac nervi cu un distrus ca tine.
nu cred ca e corect cand tu bagi awp_india si 18 oameni striga sa o schimbam ...sa ne facem ca nu auzim...s-a dat la vot surf ...din 18 decat 2 au fost impotriva ... si am bagat surf...dar bineinteles n-ai lasat-o si ai bagat awp_bycastor ...ca de...dupa awp merge tot awp ...si ca meniu sa fie complet mi-ai dat kick ca de domne suntem elita ..avem amx si ne permitem ...eu nu cred ca e asa.. degeaba esti elita..daca nu o sa mai ai cu cine juca pe server ca pleca jucatorii ...ca bagi ce ai tu pofta....
Sus In jos
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin

MesajSubiect: Re: Salut! si totodata Adio!   Salut! si totodata Adio! EmptyMar Noi 18, 2008 9:50 pm

sunt deacord cu de_moon Wink
Sus In jos
m@rlboro
Starter
Starter
m@rlboro

masculin

MesajSubiect: Re: Salut! si totodata Adio!   Salut! si totodata Adio! EmptyMier Noi 19, 2008 3:14 am

de_moon esty vai steaua ta .impusca-te
Sus In jos
m@rlboro
Starter
Starter
m@rlboro

masculin

MesajSubiect: Re: Salut! si totodata Adio!   Salut! si totodata Adio! EmptyMier Noi 19, 2008 3:16 am

eu sunt sigur ca 2pac si-a dat seama ca u esty pliun de invidie.eu am elite si u ..da-i barosane owner makr o zi .daca joca asta o i-a atat de inserios.
Sus In jos
m@rlboro
Starter
Starter
m@rlboro

masculin

MesajSubiect: Re: Salut! si totodata Adio!   Salut! si totodata Adio! EmptyMier Noi 19, 2008 3:19 am

busyk u inca nu ai invatat sa nu te mai amesteci in treburile mele. mai vazut pe mn ca am postat in cearta ta cu ice ala?eu eram pe server cand voi va-ti certat dar am prefeat sa nu ma bag u dc te bagi iar in seama cu mn vrei sa te certi iar cu mine?
Sus In jos
m@rlboro
Starter
Starter
m@rlboro

masculin

MesajSubiect: Re: Salut! si totodata Adio!   Salut! si totodata Adio! EmptyMier Noi 19, 2008 3:22 am

de_moon numai porcarii scri sa moara viata mea.cu tara ta libera cu pana mea.traiesti in tara libera:)).pff sunt uimit
Sus In jos
ToX1c
Starter
Starter
ToX1c

masculin
Numarul mesajelor : 114
Varsta : 36
Localizare : tg-jiu city
Joburi/Distractii : Top Wash/Fotbal si orgia :X
Umor : Vacanta Mare
Data de inscriere : 20/02/2008

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: Salut! si totodata Adio!   Salut! si totodata Adio! EmptyMier Noi 19, 2008 11:10 am

tot copiii am ramas..ne certam pentru` o acadea Smile) tutun cred ca ai 19-20 de ani..de_moon din cate am inteles..are in jur de 25 ...sau gresesc?!Very Happy din cate ati postat..semanati din ce in ce mai mult cu sk1lzoor ala sau cum avea nick`u Neutral copil de 12 ani...ar trebuie sa mai lasati si de la voi..ca doar "dati cu stampila" cum zice de_moon Smile ..de la asta sa se ajunga la plecarea unui admin...care isi petrece mai mult de 3 ore/zi pe server (counter.maniac) Smile)e pacat! mai bine luati si analizati mai bine! doar erati cei mai buni prieteni..acum va certati ca pe mahala. Daca va certati pentru o femeie..mai ziceam sa va aruncati cuvintele alea(sau nici atunci) Smile..dar pentru` un joc..care se rezuma doar la distractie si buna dispozitie..nu merita:) in fine...sper ca nu o sa ma injurati ,ca m-am bagat si eu ca musca in lapte:) parca erati nerabdatori sa se deschida orgia..acum incepeti iar cu telenovelele Smile) orgie.idle.ro..
Sus In jos
Doctorashu`
Starter
Starter
Doctorashu`

masculin
Numarul mesajelor : 11
Varsta : 37
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 01/06/2008

MesajSubiect: Re: Salut! si totodata Adio!   Salut! si totodata Adio! EmptyMier Noi 19, 2008 5:58 pm

de_moon iar ne iei cu texte dalea dupa luna .. poate noi nu avem carte asa ca tine dar traim intr-o tara libera lol! lol! . Mai ai oleaca si iti naste nevasta si tu n-ai trecut nici in grupa mare la gradinita .. tot petarda ai ramas. Acum cateva zile ai omorat plansele alea daca nu le schimbai din 5 in 5 min pana ramanea ceti place tie .. la cat de paralel esti cu cs`ul mai bine apucate si scrie o carte ca si`asa vorbesti dupa pruteanu : "si liliacii au inflorit" Sad Sad Sad ahh la naiba in puii mei. bye bye lili-lili afro
Sus In jos
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: Salut! si totodata Adio!   Salut! si totodata Adio! EmptyJoi Noi 20, 2008 7:47 am

m@rlboro, nu ma amesteca pe mine in cearta voastra "sunt sigur ca 2pac... "
https://orgie.forumgratuit.ro/admini-f16/cel-mai-important-reguli-admini-t159.htm
Daca pe voi nu va intereseaza regulile mele, nici pe mine nu ma mai intereseaza adminele voastre.
Prin urmare pt jigniri (cele de pe forum) marlboro are accesul suspendat, de_moon la fel are accesul suspendat (la cererea lui).
Sus In jos
De_MooN
Starter
Starter
De_MooN

masculin

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: Salut! si totodata Adio!   Salut! si totodata Adio! EmptyJoi Noi 20, 2008 10:59 am

oke...de acord... asa se face dreptate ... Doctorashu' nu conteaza cum joc chestia e ca o fac in comparatie cu altii ...cat despre m@rlboro ..cred ca la bautura a facut ultimele 5 posturii...

Ps: m@rlboro vezi ca exista butonul "Edit" ..sau ai chef sa faci spam ...

Toxic ai dreptate ...dar totusi ..tu ti-ai luat kick de la mine ..sau nu te-am lasat sa pui o harta care a iesit la vot? ...

Eu zic ca playerul e mai important decat niste admini cu basini in cap ...ca fara ei ...

nu mai zic nimic ...daca mai aveti comentarii aveti messenger...puteti intra sa ma injurati ...
Sus In jos
m@rlboro
Starter
Starter
m@rlboro

masculin

MesajSubiect: Re: Salut! si totodata Adio!   Salut! si totodata Adio! EmptyJoi Noi 20, 2008 3:48 pm

cu basini in cap mah ordinarule?de la bautura?mancaiai curu lu mica de nesimtit .nu vezi ca este prea prost .maine poimaine iti naste nevasta si u concentrat la accesul meu.esty depasit de lumea asta tiganule.inca un motiv sa cred asta.si mai termina in plm cu jignirile.
Sus In jos
De_MooN
Starter
Starter
De_MooN

masculin

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: Salut! si totodata Adio!   Salut! si totodata Adio! EmptyJoi Noi 20, 2008 3:59 pm

curu lu tanti ... Laughing ...pfff te inteleg si cu gramatica este cam greu ...unora le e greu sa vorbeste...romaneste.... nu te-am jignit...ca degeaba o fac..eu incercam sa te ajut...sa mai pricepi si tu cate ceva din lumea asta a netului ....

Ps: nu ma freaca accesul tau ..putin imi pasa ...chestia e sa fii om pe serverul asta ..nu sa-ti bati joc cum ai tu chef... poate am fost eu mai tupeist si am avut curaj sa spun adevarul in fata ...popate altora le e frica de tine..ca au auzit ca esti camatar...plm ...

Iti dedic Poezia ..sa vezi cat de mult te iubesc eu pe tine ... lol! lol! lol!

ca să fii om, nu-i musai să ai facultate.
dar e obligatoriu să vrei să faci dreptate!

ca să fii om nu tre' să ai averi întregi,
dar tre' să vrei pe alții să îi înțelegi!

ca să fii om nu tre' să fii de-o frumusețe rară,
dar tre' să fii corect din cale-afară!

ca să fii om nu ai nevoie de iubirea tuturor,
dar tre' să o oferi pe-a ta celor ce-ți dau pe-a lor.

ca să fii om nu trebuie să judeci,
nu tre' s-arunci primul cu piatra,deci.

ca să fii om e necesar să ai conștiința curată,
o minte brici și dezghețată,
să fii binedispus întotdeauna,
să strălucești în întuneric, precum luna.

din mărul putred și urât, tu tre' să vezi doar ce e bun,
să-l înțelegi pe cel nebun,
să tolerezi imperfecțiunea,

să știi să recunoști minunea.

tre' să înveți că aparențele înșală,
că îngerii au dedesupt haine de smoală,
că perfecțiunea nu există,
dar că această lume este tristă.

un om adevărat știe prea bine
că adevărul nu-l putem reține;
el se ridică, din neant, la suprafață,
dă peste cap a noastră viață.

dar lucrul cel mai important pe care tre' să îl învețe
e că nu e întotdeauna rău cel ce în roate-i pune bețe.
de multe ori, acela e un om adevărat,
e prietenul care de bine l-a-nvățat.

acestea-s câteva reguli de bază
să poți să fii în viață-o ființă mai brează
decât ai fost până acum...
sunt despre cum să fii un om mai bun!
Sus In jos
m@rlboro
Starter
Starter
m@rlboro

masculin

MesajSubiect: Re: Salut! si totodata Adio!   Salut! si totodata Adio! EmptyJoi Noi 20, 2008 5:02 pm

bah de_moon..nu am zis la nimeni de jmecherie .nu sunt si nici nu vreau sa fiu.si faza cu camataria ti-a zis=o busyk.si nu eu am zis ca-s camatar ..lool .nu te mai lua dupa stricatu ala .ala e un gogosar de 18 ani .si numai imbarligatura are in dovleacu ala
Sus In jos
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin

MesajSubiect: Re: Salut! si totodata Adio!   Salut! si totodata Adio! EmptyJoi Noi 20, 2008 7:37 pm

frumos limbaj... :-j da cauti cearta ma? ai grija cum vorbesti Wink mai ia`ti control la vorbe mai panaramo ... am 18 ani Wink da te fac cum vreau eu , nu imi este frica de tine asa ca jet cu tupeul Very Happy
Sus In jos
m@rlboro
Starter
Starter
m@rlboro

masculin

MesajSubiect: Re: Salut! si totodata Adio!   Salut! si totodata Adio! EmptyJoi Noi 20, 2008 7:44 pm

nici nu are dc sa-ti fie.problema e ca esty un pupincurist marele tau defect .
Sus In jos
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: Salut! si totodata Adio!   Salut! si totodata Adio! EmptyJoi Noi 20, 2008 8:05 pm

N-aveti u cine sa va certati?!

Forumul e pentru serverul cs ... remember?!
orgie.idle.ro ...

Daca aveti probleme de alta natura... folositi ym
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Salut! si totodata Adio!   Salut! si totodata Adio! Empty

Sus In jos

Salut! si totodata Adio!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare