orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

Salut si totodata adio! EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Salut si totodata adio!

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
kinley
Starter
Starter

Numarul mesajelor : 65
Data de inscriere : 14/03/2008

Salut si totodata adio! Empty
MesajSubiect: Salut si totodata adio!   Salut si totodata adio! EmptyMar Dec 23, 2008 4:10 pm

Salut! ! !
Rog sa mi se fie scos slotul de pe server!
Motivele sunt simple:daca nu incep eu sa respect(2pac)sa nu ma astept sa fiu respectat!Se pare ca 2pac desa a pus ochi rau p mine...eu numele k|nLeY nu o sa mai joc p server,o sa incep "alta viata" , alt nume,alt id!

Mi-a parut bine!Nu vreau sa comentati!Vreau sa mi se fie scos slotu..

Offtopic:eu ma chinui sa jok 200 de minute pe zi de cand a inceput vacanta..si altii kre au slot joaca 2 ore pe zi din saptamana in saptamana(nu dau nume)...Hai,la revedere k intru in amanunte!

CRACIUN FERICIT! ! !
Sus In jos
kinley
Starter
Starter

MesajSubiect: Re: Salut si totodata adio!   Salut si totodata adio! EmptyMar Dec 23, 2008 4:12 pm

A da,am uitat sa spun ceva.Doresc scoaterea slotului din cauza ca :https://orgie.forumgratuit.ro/reclamatii-f12/reclamatie-adminului-mrlboro-t519.htm daca tu nu incepi 2pac sa respecti...nu o sa fi respectat!

Fiti sanatosi si Craciun Fericit! ! !
Sus In jos
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin
Numarul mesajelor : 434
Varsta : 41
Localizare : Jamaica
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj
HOME: 10

MesajSubiect: Re: Salut si totodata adio!   Salut si totodata adio! EmptyMar Dec 23, 2008 8:07 pm

Cum am mai spus si pe server vorbesti mult si prost. Mai fa-i niste ani de scoala si poate de mai coci la mansarda putin. Tu chiar crezi ca eu am investit atat *(nu ma refer doar la bani aici) pentru a castiga respectul cuiva? cu atat mai mult respectul tau?

Sincer as fi un pic mai multumit de tine daca "viata cea noua" lol! ti-ai incepe-o pe un alt server.

Ca ai jucat mult/3 zile e adevarat, dar daca tu crezi ca jucand 3 ore/zi 3 zile la rand o sa poti lua acces pe un server te inseli.
Sus In jos
http://www.orgie.sapte.ro
kinley
Starter
Starter

MesajSubiect: Re: Salut si totodata adio!   Salut si totodata adio! EmptyMar Dec 23, 2008 8:38 pm

pe mine nu ma intereseaza cat ai investit si cat o sa investesti...poate oi fi eu prost de gura...dar nu ceea ce ai zis m-a deranjat..faptu k ai zis'o tocmai aqlo...adik n-am voie sa-mi dau cu parerea?!...scoate-mi accesu...te rog eu:-<..poate k pe server nu trebuia sa te intreb..dar tu crezi k eu postez aici doar de dragu de ami creste numarul de posturi...of of...oamenii astia mari>Smile
Sus In jos
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin
Numarul mesajelor : 434
Varsta : 41
Localizare : Jamaica
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj
HOME: 10

MesajSubiect: Re: Salut si totodata adio!   Salut si totodata adio! EmptyMar Dec 23, 2008 9:48 pm

Inca o data arati cata materie verde ai in cap. ...ca cenusie nu se prea vede. Ti-ai dat cu parerea si te-ai bagat exact cum am zis eu ("ca musca in lapte"). Ce implicare ai avut tu in pozele facute de marlboro lui geoka? NICI UNA. Deci de ce te-ai bagat ma?
Stai linistit ca nu caut multumire in aprecieri din partea nimanui ca am facut severul asta. Singura mea multumire e sa il vad plin SI ATAT.

Ne-a facut "placere" sa te vedem si atat. Sa traietii bine!
Sus In jos
http://www.orgie.sapte.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Salut si totodata adio!   Salut si totodata adio! Empty

Sus In jos

Salut si totodata adio!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Salut! si totodata Adio!