| Reclamatie adminului M@rlboro... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
[Geoka] Starter
Numarul mesajelor : 20 Varsta : 33 Localizare : Buzau Data de inscriere : 22/12/2008
| Subiect: Reclamatie adminului M@rlboro... Lun Dec 22, 2008 12:45 pm | |
| deci dragi mey ...aici Geoka..eu am asa de spus ..eram pe serv seara Yesterday, December 21, 2008, 12:38:16 PM si domnul marlboro fac poze .. oki am inteles am iesit pe emss sa ii dau pozele am incercat sa i le dau el nu vroia sa le ia ..mi-a dat ignor si ban ,in fine ..eu vreau sa ii fie retrogradat adminul pt faza asta ..si acum am pozele pt voi ... https://2img.net/h/oi39.tinypic.com/35chija.jpg | |
|
| |
[Geoka] Starter
Numarul mesajelor : 20 Varsta : 33 Localizare : Buzau Data de inscriere : 22/12/2008
| Subiect: Re: Reclamatie adminului M@rlboro... Lun Dec 22, 2008 12:49 pm | |
| | |
|
| |
[Geoka] Starter
| Subiect: Re: Reclamatie adminului M@rlboro... Lun Dec 22, 2008 12:54 pm | |
| Mariane eu zic sa iei masuri ..ca asta nu e admin frate scz ca zic da sufera prea mult de el ..eram pe srv intr-o seara si el ii da lu unu fuckoff si dupaia ban pur si simplu degeaba..eu stiu ca am gresit de mai multe ori in fatza ta da la mn ai luat masuri si am inteles..dar asta e prea de tot baga niste minciuni de ingheatza pamantul..astept raspuns si parerile voastre.....bye bye | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: Reclamatie adminului M@rlboro... Lun Dec 22, 2008 1:30 pm | |
| Masuri, dupa cum ai vazut am luat: nu mai ai acces pe server (ma mir de ce te mai las sa joci..) Hai sa iti zic eu povestea acestor fapte: - in urma cu o saptamana ti-am facut pe la ora 1 noaptea niste poze, pana sa iti zic eu sa mi le dai tu ai si iesit. Cand ti le-am cerut ai zis ca tu ai vista si iti apar negre apoi ti-a cerut f... nu stiu cum sa ii dai team view si i-ai dat, ti-am facut alte poze si .... stupoare ACELEA AVEAU IMAGINEA FOARTE CLARA (oare pozele facute initial de mine nu cumva au prins niste coduri si tu cu un simplu paint le-ai facut ca prin minune negre?! - eu am in lista de mess foarte multe persoane de pe orgie (m-a manccat undeva sa le dau id-ul) si cred ca din toate acele persoane 80% mi-au zis ca tu intri codat. Drept urmare,ieri, marlboro ti-a facut niste poze. Ati iesit amandoi pe mess sa vada dl marlboro ce si cum ... dar iar stupoare BRUSC dlui Geoka i-a picat netu (pt cca 5 min) timp in care cred ca si un copil putea sa modifice pozele. Sper sa fi inteles ca am luat masuri. | |
|
| |
Niko Starter
Numarul mesajelor : 153 Localizare : iasi Data de inscriere : 01/05/2008
| Subiect: Re: Reclamatie adminului M@rlboro... Lun Dec 22, 2008 2:55 pm | |
| prefer sa nu continui dar acum cateva luni inainte sa se inchida serv a fost prins o data cu cod... see ya | |
|
| |
m@rlboro Starter
Numarul mesajelor : 228 Localizare : pitesti Data de inscriere : 03/05/2008
| Subiect: Re: Reclamatie adminului M@rlboro... Mar Dec 23, 2008 12:08 am | |
| imi place de niko pt ca nu se fereste de nik.imi pare rau in acelasi timp ca ceilalti admini cu care am vb pe mess de geoka.si acelasi lucru ca si mn l-au spus nu au curajul.sa spuna si pe forum.geoka are aim. | |
|
| |
m@rlboro Starter
| Subiect: Re: Reclamatie adminului M@rlboro... Mar Dec 23, 2008 12:15 am | |
| geoka personal cu u nu am nimic.si nici cu un alt player.doar in momentul in care cnva vrea sa ne prosteasca atunci ii raspund pe masura.pe tine te pandesc de cva vreme.dar te-am lasat sa te bucuri de cod.pana ai picat in plasa.am asteptat un moment bun sa iti fac poze.si norocul meu a fost ca u erai prea mandru de u stiind ca eu te tot laud ca esti f bun.dar nu era asa. | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: Re: Reclamatie adminului M@rlboro... Mar Dec 23, 2008 1:02 am | |
| Pe Nikoleta o facem ministrul justitiei | |
|
| |
kinley Starter
Numarul mesajelor : 65 Data de inscriere : 14/03/2008
| Subiect: Re: Reclamatie adminului M@rlboro... Mar Dec 23, 2008 1:04 am | |
| nici eu nu tin cu nimeni si nimic...dar din kte am vb q geoka pe mess...el mi-a spus ca marlboro nu ai acceptat pozele,el danduti'le,..plm..orikt de dusmanos sa fi pe un player nu cred k s-ar fi facut aja cva...wall din kte vad nu are in pozele alea..aim sigur are...scor k el nu au dekt "pgl-isti"...dupa cum am spus..nu mi-e frik de ce spun...chiar dak nu am dreptate q aim-u...e pe pielea mea;) | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
| Subiect: Re: Reclamatie adminului M@rlboro... Mar Dec 23, 2008 1:09 am | |
| kinley , la fel ca si pe server : te bagi ca musca`n lapte. Cand i-a dat marlboro ban erau amandoi de vreo 5 minute spectatori si eu am iesit pe mess sa il intreb pe marlboro cum erau pozele (asa sunt eu mai curios, mai ales ca aveam motivele mele) Cand am vb cu marlboro mi-a zis ca geoka nu-i da pozele si nu-i raspunde (trecusera vreo 6-7 minute) Apoi a revenit geoka si a zis ca i-a picat netu` (asa brusc)...Tu daca ti-as da admin cat ai sta dupa cineva sa iti dea send la 3 fisiere?
Sfatul meu ar fi sa iti vezi de treaba ta! | |
|
| |
[Geoka] Starter
| Subiect: Re: Reclamatie adminului M@rlboro... Mar Dec 23, 2008 2:52 am | |
| Tipic closed frate ca voi nush ce avetzi cu mn ..nsuh unde vedetzi voi aim la pozele alea eu nu folosesc asa cv ...si inca cv cand aveam eu steam marlboro invatza sa joace mario ...asa ca roby degeaba incerci u sa minti aici si iti ia apararea nush care pe acolo pt ca eu stiu ca nu joc murdar si asta conteaza nu ce credetzi voi ...si inca cv eu nu vad dovezile voastre la faza ca eu am aim ..aici atzi procedat gresit pt ca trb sa asteptatzi sa vedetzi pozele frate ca sunt un jucator mai vechi pe serv si nu unu care joaca de azi...deci Apreciez parerile tuturor si imi pare rau ca am crezut in voi ca fiind niste "prieteni" dar adevarul a iesit la suprafatza si tot odata cu adevarul a iesit invidia....bafta in continuare celor ce joaca pe serv ...respect sa stitzi ca nu imi era greu sa recunosc ca am cod dar asta nu e adevarat nu am ce sa recunosc.................... salutare tuturor | |
|
| |
m@rlboro Starter
| Subiect: Re: Reclamatie adminului M@rlboro... Mar Dec 23, 2008 3:14 am | |
| niciodata nu vei recunoaste.haide am auzit ca te-ai plans la toti playerii pe mess de faptul ca ti-am dat ban dgeaba ca u mi-ai dat pozele si eu nu am vrut sa le iau.pff.inca un motiv sa fiu mai sigur ca u esty cod..frate eu intr-un an de zile de cand joc cs.joc mult prea bn pt altii ca u .care au ani de zile.asa cum te laudai.dar diferenta intre noi este ca esti prea fraier pt. mn.am jucat stai lin.cu multi playeri buni chiar f.buni ma ucideau dar niciodata cu 40 la 10 50 la 15.numai asta era scorul intre noi2 pe aim map.si intelege ca sau plans f multi de u chiar si admini.dci eu sunt victimizat de u pt ca am avut tupeul sa-ti fac poze.. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie adminului M@rlboro... | |
| |
|
| |
| Reclamatie adminului M@rlboro... | |
|