orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

Reclamatie mare adminului toxic! ! ! EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Reclamatie mare adminului toxic! ! !

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
edhen
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 3
Varsta : 33
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 26/01/2009

Reclamatie mare adminului toxic! ! ! Empty
MesajSubiect: Reclamatie mare adminului toxic! ! !   Reclamatie mare adminului toxic! ! ! EmptyLun Ian 26, 2009 3:30 pm

Salut.
Adminu toxic mi-a facut 3 poze in joc pe care i le-am trimis pe mess.A vazut ca sunt ok dupa care i-am mai reprosat faptul ca un player ma injurat si nu i-a facut nimic nici macar nu l-a atentionat.
Dupa ce mi-a zis ca nu ma intereseaza pe mine ce face el , iam zis ''bine hai pa ca nu am timp de tine acum ".
Dupa care mi-a dat ban pt ca iam zis asa.
Eu nu cred ca trebuia sa-mi dea ban pt ca iam zis asa pe mess...pozele arata ca sunt ok si nu aveam nimic.Cer ca owneru sa faca cv in privinta asta daca se poate si sa ma contacteze la idul edh3n  pt ai arata si lui pozele.
Multumesc

Sus In jos
ToX1c
Starter
Starter
ToX1c

masculin
Numarul mesajelor : 114
Varsta : 36
Localizare : tg-jiu city
Joburi/Distractii : Top Wash/Fotbal si orgia :X
Umor : Vacanta Mare
Data de inscriere : 20/02/2008

Foaie de personaj
HOME: 10

MesajSubiect: Re: Reclamatie mare adminului toxic! ! !   Reclamatie mare adminului toxic! ! ! EmptyLun Ian 26, 2009 7:37 pm

Am incercat sa iti explic de ce nu i-am dat llama la acel player(prima data Tu l-ai facut noob,el s-a simtit jignit si a ripostat, pe mess ti-am zis ca daca acel player isi lua llama,asa pateai si tu,pt ca asa era corect).. si tu mi-ai zis : "hai ca nu am timp de tine,pa!" Daca ma iei la misto..cand eu incerc sa iti explic ceva... nici eu nu o sa am timp de tine...
Sus In jos
De_MooN
Starter
Starter
De_MooN

masculin
Numarul mesajelor : 293
Varsta : 42
Localizare : Blue Planet
Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :)))
Umor : Lipsa
Data de inscriere : 15/03/2008

Foaie de personaj
HOME: 10

MesajSubiect: Re: Reclamatie mare adminului toxic! ! !   Reclamatie mare adminului toxic! ! ! EmptyLun Ian 26, 2009 10:32 pm

offf ..toata lumea se cearta cu toata lumea ... tre sa luam serverul si sa mai iesim cu el la aer ...la un gratar..o bere ... carnati la gratar pt. Zadan ... cica el stie de ce lol!
Sus In jos
http://www.RomaniaInedit.us
uSb
Starter
Starter
uSb

masculin
Numarul mesajelor : 112
Joburi/Distractii : Sex:))) Bautura:)) Cs:X etc.
Data de inscriere : 09/12/2007

MesajSubiect: re   Reclamatie mare adminului toxic! ! ! EmptyMier Ian 28, 2009 1:25 pm

Nu vreau sa ma bag in topicul vostru dar vreau sa atrag atentia k astfel de practicii se tot fac in mom cand unui player ii sunt facute poze si se ajunge pe mess face cucu mare:)...INtelegetii k e interesul vostru dac intradevar va bateti cu pumn-n piept k nu jucati murdar sa dati pozele si sa vb frumos:)..Ati inteles voi la ce ma refer!bye
Sus In jos
[Geoka]
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 20
Varsta : 33
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 22/12/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie mare adminului toxic! ! !   Reclamatie mare adminului toxic! ! ! EmptyMier Ian 28, 2009 6:22 pm

Toxic a procedat corect!! bv toxic!!!:*
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reclamatie mare adminului toxic! ! !   Reclamatie mare adminului toxic! ! ! Empty

Sus In jos

Reclamatie mare adminului toxic! ! !
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Reclamatie adminului TOXIC..
» plangere inpotriva adminului Toxic
» Reclamatie Adminului USB
» Reclamatie adminului M@rlboro...
» RECLAMATIE LA ADRESA ADMINULUI ZaDan !

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
orgie.idle.ro :: orgie.idle.ro :: Reclamatii-
Mergi direct la: