| Busyk | |
|
+6m@rlboro weEziNg uSb 3x3cutiv BuSyK Alinush 10 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Alinush Starter
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 36 Localizare : Botosani Data de inscriere : 20/01/2009
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Busyk Mar Feb 03, 2009 11:14 pm | |
| Busyk nu ma deranjat ca ati vrut sa jucati surf desi nu inghit acea harta ,din partea mea sa se joace si de n ori pe zi.Ce ma deranjat e ca sa schimbat in surf dupa ceteva minute de la inceperea unei noi harti.Si cel care a dat tonul ai fost tu"haideti un surf:(" urmat de cativa playeri care nu teau refuzat dar au fost doar cativa...parerea mea e ca se putea astepta macar jumate din acea harta sa se joace:)Vad ca s-au aprins iar discutii din cauza acestei harti si imi cer scuze ca eu am fost scanteia dar mai devreme s-au mai tarziu tot o facea cineva(nu neaparat din cauza hartii cii a respectului intre noi). | |
|
| |
BuSyK Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: Busyk Mar Feb 03, 2009 11:16 pm | |
| | |
|
| |
3x3cutiv Starter
Numarul mesajelor : 50 Varsta : 42 Localizare : tg-jiu gorj Joburi/Distractii : plimbarile cu masina,fetele frumoase,cs-ul,pescuitul Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: corect Mar Feb 03, 2009 11:21 pm | |
| mi s a intamplat si mie aceeasi chestie numai k adminul in cauza a fost unul pe care nici nu cred k l ati vzt pe server de 4 5 ori pe luna (dorrys) 1 din multele motive pt care m am hotarat sa nu mai adminez decat sa te enervezi k admin mai bn joci linistit (totusi prea multe blinduri ma irita) )) respect all!!! | |
|
| |
uSb Starter
Numarul mesajelor : 112 Joburi/Distractii : Sex:))) Bautura:)) Cs:X etc. Data de inscriere : 09/12/2007
| Subiect: mda... Mar Feb 03, 2009 11:28 pm | |
| Eu Is satul de tot ce se intampla,de faptul k unii dupa ce sunt prinsi in fapt cu codul mai au si nerusinarea de a veni pe forum si de a te critica...de faptul k ar trebui sa fim un "tot"si defapt fiecare e pe felia lui...de aici critici unul altuia...sunt destule motive pe care nu are sens sa le mai spun...DE aceea vreau sa renunt la admin...multi se vor bucura ...poate alti nu in fine.... MULTUMIRI CELOR CARE AU FACUT ACEST SV SI K MI-AU DAT SANSA de a,avea acces pe acest sv! IMI cer scz ptr neplacerile aduse unora!bye | |
|
| |
weEziNg Starter
Numarul mesajelor : 23 Varsta : 37 Localizare : Plopeni Joburi/Distractii : Fotbal. Data de inscriere : 31/01/2009
| Subiect: Re: Busyk Mier Feb 04, 2009 12:04 am | |
| Cel mai urat e cand skimbi o harta , iar dupa vine altu si-ti face praf decizia.
Referitor la surf, daca e free game de ce faceti voi reguli?
Stiu eu pe cineva de aici care lua bataie de nu stia la awp si schimba in dust 2.
Eu inca mai sper sa joc pe serverul asta, pentru ca stiu ca nu am jucat codat. Vreau sa ma lasati sa joc sa va demonstrez ca nu joc codat.
Oferiti-mi aceasta sansa! pls | |
|
| |
BuSyK Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: Busyk Mier Feb 04, 2009 2:04 am | |
| sunt de acceasi parere cu usb sunt urmatorul care voi pleca de pe server k numai incap unu de altu.... care mai de care cu figuri in cap admini sunt 1000 cand intra seara se joaca cu comenzi.... da la vot ce le trece prin cap ... nici nu intreba uneori pe cel mai mare in grad ... ce bagam... schimbam nu schimbam .... fac ce le taie capu ... si mai au si tupeul sa intre pe forum sa te critice X( GATA!!! poate va simtiti mai bine fara unii admini ... de care nu ati incaput tot timpul . orgie NICIODATA nu o sa aiba jucatori PRO daca o tine tot asa.... bft all Marian fa ce ai de facut.by3 | |
|
| |
m@rlboro Starter
Numarul mesajelor : 228 Localizare : pitesti Data de inscriere : 03/05/2008
| Subiect: Re: Busyk Mier Feb 04, 2009 11:11 am | |
| mai baietzi stati cuminti.haideti sa incetam cu cearta asta.i-a haideti sa incercam si noi 5 min sa ne punem in locul lui 2pac sa vdm.cat de usor ne-ar fi nush.in luarea dciziilor.nu va da-ti seama ce se amuza cotocii acum.eu zic sa incetam si sa incercam toti adminii sa fim mai uniti. | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: Re: Busyk Mier Feb 04, 2009 1:50 pm | |
| Ma bucur ca v-ati impacat V-ati impacat? Daca nu, fiti prieteni ca poate o sa mai aveti nevoie de ajutor intre voi (mai ales ca sunteti in acelasi oras, ma refer la alina si busu) In ceea ce priveste decizia lui busyk e ok atata timp cat lumea de pe server vrea sa joace o anumita harta, dar nu prea e ok cand se da la vot ceva si skimba altcineva imediat (eu asta vroiam sa subliniez). Cui nu ii convine sa dea o bere (nu din cadere). Hai pupati-va sa inchid topicurile.... | |
|
| |
Andreea Starter
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 32 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Play CS Umor : :Xprima Data de inscriere : 28/02/2008
| Subiect: Re: Busyk Mier Feb 04, 2009 1:56 pm | |
| Alina, nu e "vinovatul" busyk...EU SUNT! eu am spus: Haideti un surF:( si toti aproape toti au sarit : da da hai surf surf surf sa dat la vot 3 harti...parca inferno, nuke si surf...TOATA Lumea a dat 3:P deci au vrut surf:P apoi tu alina mai erau mai mult de 15 minute ai dat la vot fara sa'l intrebi pe busyk;) si tot busyk si'a cerut scuze;) PS: asa cum unora le place de_dust sau de_train , sunt unii care prefera surf e mult mai funny asa ca ce ar fi sa cer sa scoateti dust? e tot o harta nu? vedeti ca nu sunteti corecti;)? oricum marian e decizia ta ce ai sa faci:P> < | |
|
| |
}PiTiKu{ Starter
Numarul mesajelor : 71 Varsta : 34 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Frec Menta Data de inscriere : 07/07/2008
| Subiect: Re: Busyk Mier Feb 04, 2009 2:03 pm | |
| gata atzi terminat cu prosita ? at last | |
|
| |
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
| Subiect: Re: Busyk Mier Feb 04, 2009 9:35 pm | |
| sa-mi dau si eu cu parerea ..mai bine nu ... aveti 18 ani? ...unii nu ... kkk
eu raman la varianta..adminul gasit pe server are drepturile ..el stie ce a fost inainte si ce ar trebui sa fie ... | |
|
| |
Alinush Starter
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 36 Localizare : Botosani Data de inscriere : 20/01/2009
| Subiect: Re: Busyk Mar Feb 10, 2009 1:33 am | |
| Andreea nu stiu ce vorbesti tu acolo dar nu a fost deloc asa.In fine...a trecut nu mai conteaza | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Busyk | |
| |
|
| |
| Busyk | |
|